Terug naar zoekresultaten

Data Center ICT Technician

Smals | Brussel | Voltijds

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Data Center ICT Technician

Functieomschrijving

Als Data Center ICT Technician sta je in voor het fysiek beheer van alle apparatuur in het datacenter. Je bent verantwoordelijk voor de installatie en de-installatie van alle IT infrastructuur. Je installeert en beheert alle verbindingen en bekabelingen tussen al deze systemen.
Je maakt dat de servers, switches en appliances op een correcte manier in de serverkasten worden geïnstalleerd en geconnecteerd. Je doet de nodige connectiviteitsmetingen volgens de internationale standaarden.
Je verzekert hierbij een correcte documentatie van de installaties en verbindingen (plaatsing, inhoud kasten, etikettering van de kabels en de servers, …) in de datacenter-database en verzekert de kwaliteitscontroles op basis van de geldende normen en ITIL-principes.
Je staat in voor alle proximity diensten in het datacenter (activiteiten die een nabijheid vereisen): checks reboots, herconnecteren, vervangen van kaarten, vervangen of verwijderen van harde schijven, enz …
Je volgt de verschillende parameters nauwgezet op (temperatuur, vochtigheid, …) om zo de veiligheid in het datacenter te garanderen.
Je zorgt voor de veiligheid in het data center door het begeleiden en ondersteunen van Smals klanten en netwerk providers bij hun activiteiten in het data center.
Tenslotte volg je de aanvragen van de dienst Facilities op en verplaats je je tussen de verschillende sites in het kader van je functie.

Profiel

Je behaalde minstens een diploma hoger secundair onderwijs en beschikt over een eerste IT-ervaring op vlak van IT infrastructuur, netwerking, bekabeling en datacenter technieken.
Je bent vertrouwd met de installatie van serverkasten, bekabeling (koper en glasvezel), enz ...
Je bent plichtsbewust, gedreven en een echte teamplayer.
Je kan vlot werken in Word en Excel.
Kennis van Autocad is een pluspunt.
Tenslotte beschik je over een basiskennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Smals

Alle jobs Operator

Populaire jobs in Operator:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Smals?

Volg dit bedrijf

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren baanbrekende projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud.

Samen met meer dan 1850 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid en is zij al 11 jaar op rij een Top Employer!
 

Ontdek al onze vacatures op www.smals.be/jobs
 

Smals

Fonsnylaan 20, 1060 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

Geschiedenis studeren, informaticus worden: de roeping van de IT'er

Almaar meer mensen die in de IT terechtkomen, hebben studies gedaan die totaal niks met die sector te maken hebben. Door (een combinatie van) toeval, avondstudies en interesse worden ze pakweg systeembeheerder of Java-programmeur. Jonathan Barbier en Jens Vanden Meersschaut zijn hier twee voorbeelden van.

Lees meer

Young Graduate Pieter: ‘Voldoening komt op de eerste plaats'

Pieter De Bie is sinds twee maanden aan de slag als Java developer bij IT-dienstenleverancier Smals. "De bereikbaarheid zit goed, net als het loon en de jobinhoud, maar het belangrijkste vind ik de voldoening die ik uit mijn werk haal."

Lees meer

Smals biedt werknemers langetermijnperspectief: ‘4,1 miljoen euro geïnvesteerd in opleiding’

Smals is een buitenbeentje in de IT-wereld. Het is een vzw die enkel diensten levert aan overheidsbedrijven. Voor aandelenopties hoef je er niet aan te kloppen, wel voor een job met een grote maatschappelijke impact. “Hier draait alles rond werk, gezin en gezondheid.”

Lees meer

Passwerk leidt mensen met autisme op tot softwaretester

ICT-dienstverlener Smals werkt sinds begin dit jaar samen met Passwerk, een softwarebedrijf dat mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) opleidt tot softwaretesters. Jimmy draait zo al een half jaar mee bij Smals.

Lees meer

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.