Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 19

Volgende

Data Analyst

461724300

AGO Jobs & HR | Oostakker | Interim, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Data Analyst

Functieomschrijving

Voor een internationaal bedrijf gelegen in Gent zijn we op zoek naar een data analist. Naast de data volledig te analyseren, zal je instaan voor de follow-up van het distributiecenter en het automatiseren van talloze zaken. Daarnaast zal je werken met state-of-the-art data processen, machine learning, RPA en AI technologieën. Het is belangrijk jouw wetenschappelijke kennis te gebruiken om grote volumes aan complexe data te analyseren en om modellen te creëren die kunnen toegepast worden om zo nieuwe algoritmes te ontwikkelen. Je zal ook moeten samenwerken met verschillende functies evenzeer als externe partners, zowel voor grote multinationals als start-ups, met als doel nieuwe opportuniteiten te onderzoeken voor het respectievelijke distributiecentrum. Tot slot is het jouw responsabiliteit de overdracht van data modellen en concepten te verzekeren.

Profiel

Eerst en vooral ben je in het bezit van een masterdiploma in computerwetenschappen, ingenieurswetenschappen, wiskunde, statistiek, fysica of een andere gerelateerde richting. Als taalvaardig persoon ben je in staat om zowel in het Nederlands als in het Engels te communiceren. Je hebt geen probleem met coderen (vb. met Excel, Python, R, Java etc.) en visualisatie tools als Qliksense en Power BI zijn jou niet vreemd. Daarnaast ben je een creatieve probleemoplosser die zich graag verdiept in complexe uitdagingen. Je hebt een motiverend karakter waarbij je in staat bent om moeilijk gedefinieerde problemen aan te pakken. Ook ben je bekwaam om data en bijhorende analytische resultaten te visualiseren in een formaat geschikt voor verschillende publieken. Zowel zelfstandig als in teamverband ben je in staat om gunstige resultaten te leveren die relaties met zijn/haar collega's en stakeholders sterk waarborgt. Je hebt de gave van het woord en bent in staat om complexe onderwerpen uit te leggen in simpele termen.

Aanbod

Je gaat aan de slag binnen één van de divisies van deze internationale speler. Je komt terecht in een divers team van hooggeschoolde professionals die hun job met passie uitvoeren en die vertrouwen en verandering omhelzen om overeind te blijven. Hun hoofddoel is om de klanten als het ware te laten winnen. Dit alles wordt ondersteund door een aantrekkelijk loon en aangevuld met extralegale voordelen. Interesse? Neem contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@a
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.