Terug naar zoekresultaten Vorige

27 van 36

Volgende

Data Analyst

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Data Analyst

Functieomschrijving

Als Data Analyst maak je deel uit van een team dat statistieken opmaakt in het domein van de gezondheidszorg. Je voert statistische werken en analyses van complexe gegevens uit.
Jouw rol in dit kader is de verzameling, controle en analyse van deze gegevens.
Eens je de gegevens verzameld hebt bij de verschillende betrokken instanties of diensten, analyseer en interpreteer je ze en ontwikkel je een programma (met de SAS-tools) waarmee de gegevens beheerd kunnen worden.
Je stelt de verkregen gegevens ter beschikking via de verschillende databases zodat de behoeften van interne en externe klanten kunnen beantwoord worden.
Daarnaast neem je deel aan de uitwerking van automatiseringstools, in samenwerking met de ontwikkelteams. Concreet vervul je de volgende taken: businessanalyses opmaken, meewerken aan het testen van de automatiseringstools, helpen bij de integratie van de tools in de bestaande databases, communiceren met de verschillende betrokken partners.

Profiel

Je hebt een masterdiploma op zak en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.
Je bent sterk vertrouwd met statistiek en data-analyse, inclusief de bijbehorende programmatie en het gebruik van statistische tools. Bovendien ben je vertrouwd met databases.
Je hebt een grote affiniteit met het coördineren van projecten.
Kennis van de medische wereld of de gezondheidszorg is een troef.
Je hebt een goede conceptuele en analytische geest en je beschikt over goede synthesevaardigheden. Je zet abstracte concepten probleemloos om in concrete feiten.
Je hebt een passie voor cijfers en werkt nauwgezet en aandachtig.
Je bent dynamisch en gemotiveerd en houdt van teamwerk.
Je hebt een passieve kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.