Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 14

Volgende

Data Analyst Truck Monitoring Center

461732704

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 48 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Data Analyst Truck Monitoring Center

Functieomschrijving

Voor een internationaal bedrijf gelegen in Gent zijn we op zoek naar een data analist. Je maakt deel uit van het departement dat zich toespitst op het monitoren van de vrachtwagens. Het gehele proces van de data valt onder jouw noemer; van het opruimen, naar het organiseren, tot het omvormen van de data. Je onderhoudt en optimaliseert huidige datamodellen en zoekt actief naar nieuwe oplossingen om big data te benaderen. Hierbij maak je gebruik van foutcode-patronen en preventieve component-storingen. Je voert statistische analyses uit en vertaalt de uitkomsten door visualisaties van de data te creëren.

Profiel

Eerst en vooral ben je in het bezit van een bachelordiploma in wiskunde, computerwetenschappen of statistiek, maar je bent evenwaardig door ervaring. Je hebt minstens 3 jaar ervaring met data analytics. Daarnaast heb je kennis van R, Python, SQL en Qlik/Tableau. Je hebt een grote interesse in zelfaandrijvende technologieën en continue services. Als taalvaardig persoon ben je in staat vlot te communiceren in het Nederlands en Engels. Ook ben je een enthousiaste teamspeler met een grote start-up mentaliteit. Daarnaast ben je leergierig, zo heb je de drang om jezelf voortdurend te ontplooien. Je bent bekwaam een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een state-of-the-art product in het gehele portfolio.

Aanbod

Je gaat aan de slag binnen één van de divisies van deze internationale speler. Je komt terecht in een divers team van hooggeschoolde professionals die hun job met passie uitvoeren en die vertrouwen en verandering omhelzen om overeind te blijven. Hun hoofddoel is om de klant als het ware te laten winnen. Dit alles wordt ondersteund door een aantrekkelijk loon en aangevuld met extralegale voordelen. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.