Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 17

Volgende
Colruyt Group

Data Analyst Supply Chain

Colruyt Group | Halle | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Voor een retailer als Colruyt Group is een goede logistieke keten onmisbaar. Het is dan ook het kloppend hart van de groep met meer dan 4.000 medewerkers zoals receptionisten, planners, orderpickers, productiemedewerkers, verpakkers, vrachtwagenchauffeurs ... Allemaal dragen ze elke dag hun steentje bij om de juiste producten vanuit onze logistieke centra aan onze winkels te bezorgen.

Data Analyst Supply Chain

Functieomschrijving

Een vlotte distributie is cruciaal voor Colruyt Laagste Prijzen. Als data analyst vervul je daarbij een belangrijke rol: je analyseert en combineert grote hoeveelheden data omtrent onze supply chain en vertaalt jouw inzichten in heldere adviezen.

 

Hoe zit het met het stockniveau in onze distributiecentra? Wat is de evolutie van  de kosten in onze supply chain en waarom? Jij blinkt uit in analyses en zet grote hoeveelheden kwantitatieve en kwalitatieve data om naar relevante inzichten over de volledige supply chain heen. Daarmee gaan jouw collega’s dan aan de slag om de juiste strategische keuzes te maken en onze distributiecentra nog meer slagkracht te geven.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een set van periodieke analyses, onderbouwd door diepgaand onderzoek, op proces- of artikelniveau. Je beantwoordt ook bondig en gefundeerd bepaalde ad hoc-vragen.  

Je bepaalt zelf de meest geschikte methode en middelen voor de analyses. Je hebt een kritische geest die steeds het waarom wil achterhalen en duikt hiervoor graag in gedetailleerde data uit het verleden en heden. Waar nodig vervolledig je je inzichten met operationele kennis en ga je in overleg met stakeholders binnen Colruyt Laagste Prijzen.

Je licht jouw inzichten toe via presentaties en rapporten. Je communiceert helder en duidelijk en overtuigt je publiek door je deskundigheid en enthousiasme. Je bent iemand die graag samenwerkt en je deelt met plezier je kennis en ervaring met je collega’s.

Je werkt vanop één van de logistieke sites van Colruyt Group te Halle, met mogelijkheid tot regionaal werken.

Profiel

Opleiding en ervaring – Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in een analytische, wiskundige, statistische en/of economische richting. Je hebt concrete ervaring in analyses van grote hoeveelheden data. Ervaring in de supply chain is een plus.
 • Softwarekennis – Je beschikt over een uitgebreide kennis van Excel. Ervaring met reporting is een plus.
 • Communicatie en samenwerking – Je geeft advies aan o.a. het managementteam. Je gebruikt hierbij de nodige diplomatie, assertiviteit en overtuigingskracht.
 • Langetermijndenken – Je bekijkt je takenpakket regelmatig van op afstand, zodat je de noden op lange termijn kan inschatten en hiervoor een eigen visie weet uit te werken.
 • Talenkennis – Je bent goed drietalig Nederlands/Frans/Engels zodat je vlot met iedereen kan overleggen.  

Aanbod

Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een inspirerende en dynamische werkomgeving binnen de supply chain.
 • Impact – Je oefent een duidelijke invloed uit op de procesoptimalisatie en verdere uitbouw van onze supply chain. Je ziet dus daadwerkelijk resultaat van je werk in de operationele uitvoering.
 • Grondige opleiding – Een bedrijf groeit pas als zijn medewerkers groeien. Bij Colruyt Group krijg je de kans om opleidingen te volgen zodat je jouw talenten maximaal kan ontwikkelen.
 • Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen

Interesse?

Dieter Van Achter
 
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Interim optie vast
 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.