Terug naar zoekresultaten
Agentschap Zorg en Gezondheid

Data-analist

contract onbepaalde duur - standplaats Brussel

Bij Agentschap Zorg en Gezondheid | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Het agentschap heeft als missie om samen te werken met alle belanghebbenden aan een betere zorg en meer gezondheid. We willen dit bereiken door mensen uit te nodigen om gezond te leven en hen hierbij te ondersteunen. We beschermen hen tegen besmettelijke ziektes en een ongezond milieu en maken de tijdige opsporing van een aantal ziektes mogelijk. We dragen bij tot een netwerk van kwaliteitsvolle zorg voor en rond mensen die het nodig hebben. Met de Vlaamse sociale bescherming brengen we de betaalbaarheid van de zorg in het bereik van onze medeburgers.

Om dit alles te realiseren erkennen en financieren we organisaties, zorgverleners en voorzieningen. We doen alles in partnerschap en in gedeelde verantwoordelijkheid met hen, met andere overheden én met de mensen zelf. Extra aandacht gaat daarbij naar de meest kwetsbaren.
 

Data-analist

Functieomschrijving

Als data-analist verwerk je gegevens en zorg je voor een optimale visualisering van de informatie. Je stemt met de diverse afdelingen af wat de behoeften zijn en speelt op die manier in op de interne verwachtingen.
 

Profiel

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen!
 
 • Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid
 • Je hebt minimaal 1 jaar beroepservaring met data-analyse in het gezondheidsdomein
en/of
je hebt minimaal 1 jaar beroepservaring  met één of meerdere relevante tools: Business Intelligence (BI) tools (zoals Cognos, QlikView, Tableau, PowerBI); Extract Transform and Load (ETL) tools (zoals Datastage)

Deze kennis is aanwezig of zal tijdens de inwerkperiode verworven moeten worden:
 • Instaan voor het verzamelen van interne en externe gegevens en de verwerking ervan tot informatie met gebruikmaking van de daartoe beschikbaar  gestelde technologie. Dit vereist kennis van zowel ETL, BI, visualisatie technieken, data-modellering en DWH, informatica technisch en inhoudelijk.
 • Inzicht hebben of verwerven in de informatiebronnen en –stromen van het agentschap Zorg en Gezondheid en daarbuiten (beleidsdomein WVG,  federaal,  internationaal binnen het domein van zorg en gezondheid).
 • Uit deze bronnen de voor het agentschap Zorg en Gezondheid relevante data opvragen, analyseren, transformeren en ontsluiten op een gebruiksvriendelijke wijze via interactieve rapporten en deze desgevallend up-to-date houden en zodoende (al of niet proactief) de (vaak niet geformuleerde) informatievragen van interne (kabinet, management en collega's) en externe (onder andere burger) klanten.

Aanbod

 • Je krijgt een contract van (on)bepaalde duur.
 • Je komt terecht in een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert op de evoluties en behoeften in de samenleving, samen met alle belanghebbenden werk je mee aan een duurzame dienstverlening in vertrouwen en vanuit het algemeen belang.
 • Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar , bovendien heb je ook vakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.
 • Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Alle personeelsleden ontvangen maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag 5,91 euro wordt door de werkgever betaald, 1,09 euro door de werknemer, via een maandelijkse inhouding op het nettoloon.
 • Je wordt verloond in de salarisschaal die gekoppeld is aan de graad van adjunct van de directeur (salarisschaal A111). Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator kun je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
 • Je eerste 12 maanden vormen een inwerkperiode.
Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? www.werkenvoorvlaanderen.be

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer ten laatste op zondag 28 oktober 2018. Je stuurt het ingevuld sollicitatieformulier naar solliciteren.wvg@wvg.vlaanderen.be. Vermeld in het onderwerp van je mail de vacaturetitel ‘data-analist - VT537’. Enkel de sollicitaties aan de hand van het sollicitatieformulier komen in aanmerking.

Als je bijkomende uitleg over de functie-inhoud wil, kun je contact opnemen met:


Koenraad Jacob
Afdelingshoofd afdeling Informatie en Zorgberoepen
Tel. 0492 72 29 24
koenraad.jacob@zorg-en-gezondheid.be


Als je bijkomende uitleg over de selectieprocedure en deelnemingsvoorwaarden wil, kun je contact opnemen met:

Robin De Wulf
Selectieverantwoordelijke
DWVG-afdeling HR en Organisatie
Tel. 02  553 41 06
robin.dewulf@wvg.vlaanderen.be.
 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid, Analyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.