Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 122

Volgende
Accent

dakwerker platte daken

Accent | Limburg | Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Onze klant is in Neerpelt een echt begrip. Al 50 jaar zijn ze thuis op platte daken.

Een dak is niet alleen de bekroning van een gebouw het biedt ook bescherming tegen de weersinvloeden. Die kroon moet dus van een onberispelijke kwaliteit zijn om het binnen warm en droog te houden.

Gebroeders Hendrickx Dak- en afdichtingswerken durft er prat op gaan dat het door ons geleverde werk aan de hoogste eisen voldoet.
Ruim 50 jaar al zijn we immers thuis in het dichten van platte daken. Sinds 1952 worden in het familiebedrijf de kneepjes van het vak van vader op zoon doorgegeven. Bovendien kunnen we een beroep doen op medewerkers met een jarenlange ervaring.

Dankzij de specialisatie in platte daken en onze jarenlange knowhow kunnen we een breed gamma van technieken aanbieden van de traditionele dakdichtingen zoals roofings tot folietechnieken (EPDM PVC PIB CPE) en polyurethaan coatings.

Het overgrote aandeel van de opdrachten van onze firma situeert zich in de industriële sector. Hier werken we in opdracht van de bouwheer of in onderaanneming van metaalconstructeurs en aannemers.

dakwerker platte daken

Functieomschrijving

? Je renoveert platte daken (resitrix EPDM roofing). ? je hebt kennis van groene daken ? je hebt kennis van gevelbekleding ? Je voert mee het onderhoud en herstellingen uit van daken. ? Je richt de werf in conform de eisen van de klant. ? Je stuurt een team van 2 à 3 personen aan. ? Je past de veiligheidsregels strikt toe. Je draagt persoonlijke veiligheidsuitrusting (PBM?s) en controleert de toepassing ervan in je team. ? Plaatsen van onderdakfolie tengellatten en panlatten. ? je hebt kennis van de dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen ? allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat plaatsen en bevestigen ? aansluitingen omrandingen afdichtingen en afsluitingen van het dak maken ? onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten ? stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nakijken ? renovatiewerken: afbraak van het bestaande dak of dak-onderdelen

Profiel

  • Een eerste ervaring op een dak is een pluspunt.
  • Wilskracht om te werken!
  • De bouw is voor jou weggelegd!
  • Je werkt graag in teamverband
  • Je hebt graag leuke collega's
  • Door heel België werken is voor jou geen punt.

Aanbod

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste job vinden.

Interesse?

VG1312/BC
Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.