Terug naar zoekresultaten
Accent

Dakwerker platte daken (M/V)

Via Accent | Limburg | Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Het bedrijf werd opgericht in 1980 en is sindsdien uitgegroeid van een kleine onderneming tot één van de meest toonaangevende in zijn sector. Op gebied van dakdichting waterdichting en isolatie zijn ze als dakdekkersbedrijf absoluut een vaste waarde in België.

De activiteiten bestaan uit zowel nieuwbouw als renovatie en richten zich hierbij vooral op industriële dakwerken. Het is echter niet zo dat ze particuliere klanten links laten liggen.

Als bedrijf werken ze met de drie grote soorten van materialen wat betreft waterdichtingen namelijk PVC bitumen TPO en EPDM. Een permanente vorming van het personeel op het vlak van deze materialen en van veiligheid zorgt ervoor dat de werknemers voortdurend up-to-date blijven.

Dakwerker platte daken (M/V)

Functieomschrijving

? Je renoveert platte daken (resitrix EPDM roofing). ? Je voert mee het onderhoud en herstellingen uit van daken. ? Je richt de werf in conform de eisen van de klant. ? Je past de veiligheidsregels strikt toe. Je draagt persoonlijke veiligheidsuitrusting (PBM?s) en controleert de toepassing ervan in je team. ? Plaatsen van onderdakfolie tengellatten en panlatten. ? je hebt kennis van de dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen ? allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat plaatsen en bevestigen ? aansluitingen omrandingen afdichtingen en afsluitingen van het dak maken ? onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten ? renovatiewerken: afbraak van het bestaande dak of dak-onderdelen

Profiel

?Ervaring is geen must.
?Een gezonde dosis motivatie.
?Reële doorgroeimogelijkheden.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden. Je kan binnen de firma zelf een opleidingstraject afleggen zodat je een echte stielman wordt in je vak. Jouw verloning is afhankelijk van je ervaring in de bouwsector. Hierbij hanteren we de barema's van de bouwsector (PC124). Na een succesvolle periode met weekcontracten maak je kans op een vast contract!

Interesse?

VG13/BUO
Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.