Terug naar zoekresultaten

C# developer

343216047

Via AGO Jobs & HR

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

C# developer

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een C# developer, waarbij je software zal ontwikkelen voor nieuwe machines, machinedelen of machineopties. Hiervoor wordt eerst een doorgedreven opleiding gegeven. Verder zal je ook instaan voor een goede documentatie van het softwareontwerp. Aan de hand van opleiding en assistentie bij problemen ondersteun je jouw collega's van de productie en serviceafdeling.

Profiel

Naast een masterdiploma in IT of Elektrotechniek heb je een uitgebreide kennis van C# of C en ben je bereid om te programmeren in C#. Je bent goed bekend met besturingssystemen (Windows), SQL en netwerken. Kennis van Step 7 en CNC-sturingen zijn een pluspunt, alsook het lezen en begrijpen van elektrische schema's. Naast het Nederlands kan je ook vlot Engels. Nauwgezet en doelgericht ben je een probleemoplosser die niet houdt van "Trial and Error". Ben jij de analytische teamspeler die we zoeken?

Aanbod

Het bedrijf voorziet een competitief loon aangevuld met extralegale en sociale voordelen. Verder zijn er verschillende reële loopbaanmogelijkheden. Dit bedrijf wil inzetten op het talent en expertise van hun werknemers.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.