Terug naar zoekresultaten

Customs Supervisor

450561950

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Customs Supervisor

Functieomschrijving

-Draagt verantwoordelijkheid voor alle operationele activiteiten binnen het team; · Geeft direct leiding aan het operationele team; · Bepaalt de optimale bezetting in het team rekening houdend met de productiviteitsdoelstellingen, de behoeften van de klanten en de werkzaamheden, de beschikbaarheid en de vaardigheden van de medewerkers, door middel van dienstroosters en vakantieplanning; · Ziet toe op accuraatheid en correctheid van alle data-input in de operationele systemen; · Streeft een optimale standaardisatie van werkprocessen na; ·Geeft uitvoering aan het personeelsbeleid (personeelsselectie, PEAR (follow-up), learning en development programma's, carrière planning, ziekteverzuim) in samenspraak met de Country Head of Customs en de lokale HR afdeling; · Draagt zorg voor de operationele afstemming met andere afdelingen binnen Panalpina. · Verzorgt statistieken en performantie rapportages; · Meet KPI's, analyseert non-conformities, initieert en implementeert correctieve acties en plannen ter verbetering van de klantgerichtheid, de productiviteit en de efficiëntie van het team; · Herkent en reageert adequaat op business mogelijkheden in de markt; · Is medeverantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe klanten op basis van vastgelegde afspraken (Standard Operating Procedures - SOP) en in overeenstemming met de First Time Trader Policy; · Is verantwoordelijk voor het pro-actief opstellen en uitvoeren van continue verbeterplannen ter verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten in overleg met Country Head of Customs; · Is verantwoordelijk voor de aansturing en navolging van de LEAN principes; · Functioneert als back-up voor de eigen medewerkers in het team en neemt dagdagelijkse taken van het team waar indien de operaties dit vereisen, waarbij de richtlijn voor verdeling tussen operationeel uitvoerende taken en leidinggevende taken 50%-50% is; · Voert minimaal maandelijks werkoverleg binnen het team en is verant

Profiel

-Voor deze functie zoeken we iemand die reeds een aantal jaren douane ervaring heeft binnen de forwarding en beschikt over leidinggevende capaciteiten (team van 8 FTE's).

-Deze persoon zal opgeleid worden om op termijn door te groeien naar Country Head of Customs. Hij/zij moet alle douane modules (2 jaar) van Portilog doorlopen hebben of bereid zijn dit te doen zodra in dienst.

-Talenkennis: NL, Frans en Engels.

- Moet ook bereid zijn om af en toe naar de andere BU's te gaan (Brussel, Luik en Luxemburg)

Aanbod

Een kans op optie vast na een succesvolle interim periode.
Marktconform salaris

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen Office
Jan Van Rijswijcklaan 36
2018 Antwerpen Office
Tel.: 03 232 85 93
Email: Antwerpen.office@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.