Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 77

Volgende

CUSTOMER SERVICE

* Klantenopvolging a-z

* Matuur, analytisch, leergierig

* Regio Berchem

Hays Response | Antwerpen | Interim optie vast, Voltijds

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een mooi bedrijf? Voor een goede klant in Berchem, kijken we uit naar een customer service medewerker om hun team te vervoegen.

CUSTOMER SERVICE

Functieomschrijving

Je komt terecht in het team van Customer Service/Sales Support. Samen met je collega's sta je dagelijks in contact met klanten, zowel telefonisch als via email. Iedereen staat samen in voor alle klanten. Jouw focus ligt op de Benelux en Franse markt, maar uiteraard ben je ook back-up voor je collega's die andere regio's behartigen. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van de orders in SAP. Ook het in de gaten houden van de stock behoort tot je taken. Anderzijds sta je nauw in contact met andere interne afdelingen, waaronder vooral logistiek en marketing, en externe partners, zoals bijvoorbeeld klanten, transporteurs, havens… Tot slot dien je ook rapportages te maken in Excel en SAP om de cijfers van de markten in kaart te brengen.

Profiel


De ideale kandida(a)t(e) heeft al een eerste werkervaring in sales support of customer service op zak. Net afgestudeerd en nog geen ervaring? Geen probleem als je leergierig en de juiste ingesteldheid hebt! Wat talenkennis betreft, heb je naast een Nederlands een vlotte kennis van het Engels en het Frans. Extra talen zijn een grote troef! Wat IT betreft, kan je vlot met Excel werken, draaitabellen en formules vormen voor jou geen geheim. Kennis van SAP is een pluspunt, geen must. Als persoon ben je matuur en professioneel naar klanten toe. Je bent gemotiveerd om veel bij te leren en je takenpakket uit te breiden. Je bent dynamisch en hands-on om snel oplossingen te vinden voor je klanten. Bovendien ben je ook stressbestendig en kan je de nodige prioriteiten stellen in je job. Je hebt analytisch inzicht en werkt graag nauwkeurig. Tot slot werk je graag in team maar kan je ook instaan voor je eigen verantwoordelijkheden.

Aanbod

Onze klant biedt je een toffe afwisselende job waar je veel kan groeien en bijleren. Je komt terecht in een bedrijf met internationaal karakter. Na een geslaagde interimperiode kan je vast aan de slag!

Interesse om je kandidatuur te stellen voor deze afwisselende job als sales support in Berchem? Reageer dan snel bij Katrien Kosik via 03 202 79 70 of solliciteer rechtstreeks online met een recent CV!

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Katrien Kosik
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds
  • Groepsverzekering
  • Maaltijdcheques
  • Individuele hospitalisatieverzekering

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.