Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 52

Volgende

CUSTOMER SERVICE

* Nederlands - Engels - Frans
* Werkuren van 10.30-19 uur
* 20 dagen verlof

Stabiel logsitiek bedrijf | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Voor onze klant in Wondelgem, een logistieke dienstverlener, is Hays Response Gent op zoek naar een gedreven customer service medewerker:

CUSTOMER SERVICE

Functieomschrijving

Samen met jouw collega's vorm je het eerste aanspreekpunt voor de klant inzake de binnenkomende orders. Je verwerkt alle informatie in Navision en geeft alles door aan de planners. Je volgt de zendingen op en koppelt bij eventuele problemen, wijzigingen of klachten terug naar de klant. Je informeert de verschillende interne afdelingen over de te hanteren procedures.

Profiel

De geschikte kandidaat voor deze functie beschikt bij voorkeur over een hoger diploma. Je kan rekenen op minimum een eerste ervaring in een customer service omgeving. Affiniteit met logistiek is een pluspunt maar geen must. Naast het Nederlands heb je een mondelinge, professionele kennis van het Engels en Frans. Wat computerkennis betreft heb je een basis Excel. Je bent gemotiveerd en hebt een hoge verantwoordelijkheidszin. Je bent dynamisch, extravert en kan de juiste prioriteiten stellen.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende opportuniteit binnen een gevestigd logistiek bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag van 10.30 tot 19 uur. Je ontvangt een competitief loon overeenstemmend met jouw ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Meer weten over deze functie binnen customer service in Wondelgem? Solliciteer online! Niet meteen de job die je zoekt? Connecteer Delilah Aouf Van Overmeire via LinkedIn en geef ons jouw correcte jobvoorkeuren mee.

Interesse?

Hays Response Gent
Delilah Van Overmeire
09 266 11 94
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.