Terug naar zoekresultaten

CUSTOMER SERVICE

Technisch commercieel binnendienst medewerker

* Technisch commercieel binnendienst
* Zaventem
* Nederlands-Frans-Engels

Via Hays Response Zaventem

Voor onze internationale klant in Zaventem, wereldleider in zijn technische oplossing, zoeken wij een technisch commercieel binnendienst medewerker.

CUSTOMER SERVICE

Functieomschrijving

Als medewerker voor de technisch commercieel binnendienst ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Je zal enerzijds administratief offertes opmaken, bestellingen invoeren en coördineren van A tot Z. Verder maak je facturen op en zal je presentaties en teksten maken voor de accountmanagers. Anderzijds zal je ook commercieel werken door slapende klanten te activeren en proactief op te bellen. Je volgt offertes en prijsafspraken op en verzorgt de correspondentie met de klant. Als commercieel technisch medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je organisatietalent en communicatie zorgen ervoor dat je het vertrouwen van de klanten wint door je excellente service.
Profiel

Je hebt een bachelor diploma en idealiter al een eerste ervaring in een soortgelijke functie. Kandidaten die een bachelor hebben en geen ervaring, komen ook in aanmerking als ze zeer leergierig en nieuwsgierig zijn om de job te leren. Verder heb je uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels. Je bent organisatorisch, proactief en commercieel ingesteld.

Aanbod

Onze klant biedt onmiddellijk een vast contract in een leuke internationale omgeving. Je krijgt opleiding on the job en ondersteuning waar nodig. Je krijgt een mooi salaris aangevuld met heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering. Je werkt in een flexibel urensysteem en werkt 40 uren per week. Hierdoor heb je dan ook 32 dagen verlof. Parking is voorzien voor de deur en het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ben je geïnteresseerd in deze gevarieerde topfunctie? Stuur dan snel je Cv of bel Hays Zaventem en vraag naar Jadie Vallons.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Sales support & administratie

Populaire jobs in Sales support & administratie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Vilvoorde - Zaventem
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.