Terug naar zoekresultaten

CUSTOMER SERVICE SUPERVISOR

* Reeds ervaring in een leidinggevende rol
* Gedreven people manager
* Goede talenkennis

Via Wereldwijde aanbieder van industriële artikelen en veiligheidsproducten.

Staat 17 dagen op Jobat.be

Voor een wereldwijde aanbieder van industriële artikelen en veiligheidsproducten is Hays op zoek naar een gemotiveerde Customer Service Supervisor.

CUSTOMER SERVICE SUPERVISOR

Functieomschrijving

Als Customer Service Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van jouw Customer Service team, zowel in de vestiging in Turnhout als in Luik. Daarbij gebruik je je helicopterview voor de organisatie van het werk en bezetting van het team. Je stelt doelen op en voert regelmatig één-op-één-gesprekken of teamgesprekken om de objectieven te evalueren. Bijkomend ben jij het aanspreekpunt bij escalerende klachten en breng je terugkomende pijnpunten in kaart. Om bedrijfsprocessen en de klantenservice te optimaliseren, stel jij verbeterpunten op en kom je met innovatieve ideeën.

Profiel

De ideale kandidaat beschikt reeds over enkele jaren werkervaring in een leidinggevende functie en heeft een bachelordiploma. Je spreekt vlot Nederlands, Frans én Engels, zowel in woord als geschrift. Verder ben je iemand die dagelijks meestreeft naar het behalen van de KPI's en ben je een geboren motivator en leider. Daarnaast ben je positief ingesteld, klantgericht en communicatief sterk. Idealiter heb je reeds ervaring met SAP.

Aanbod

Je zal terechtkomen in een bedrijf met een internationale context, waarbij je onmiddellijk een vast contract aangeboden krijgt. Dit bedrijf biedt een aantrekkelijk salaris aangevuld met heel wat extralegale voordelen en 12 ADV-dagen.

Interesse in deze uitdagende job als Customer Service Supervisor? Of interesse in soortgelijke vacatures? Neem dan contact op met Eva Jespers van Hays Antwerpen.

Antwerpen,Turnhout,Luik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen, Turnhout, Luik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.