Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 127

Volgende

CUSTOMER SERVICE SPOORTRANSPORT

Voor onze klant, een provider in geïntegreerde transportoplossingen via spoor, zijn wij op zoek naar een Customer Service & Order Management Officer.

Via Hays Response Antwerpen

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Boeiende Customer Service rol met shiften in Berchem

* Zet jij graag je talenkennis in binnen je job?
* Werk je graag in shiften (vroege/late)?
* Ben je organisatorisch en planmatig sterk?

CUSTOMER SERVICE SPOORTRANSPORT

Functieomschrijving

Je staat in voor de volledige opvolging van de boekingen van de klant. Je maakt de containerplanning van de treinen op van terminal tot terminal en zorgt ervoor dat de containers optimaal ingevuld worden zowel heen als terug. Als 'single point of contact' heb je geen schrik voor vele telefonische contacten met je klanten. Ook wanneer er een probleem voorkomt, blijf je rustig en zorg je voor een passende oplossing voor je klant.Profiel

Je hebt idealiter een bachelordiploma op zak of een eerste werkervaring. De job kan aangeleerd worden maar je moet natuurlijk over de juiste basiscompetenties beschikken en interesse hebben om alles aan te leren. Een zeer goede kennis van het Nederlands en Engels is vereist. Idealieter kan je ook een woordje Frans of Duits. Extra talen zoals Spaans, Italiaans of Roemeens zijn een grote troef! Verder ben je organisatorisch en planmatig sterk, stressbestendig en klantvriendelijk. Je werkt in shiften van 6-14u of 14-22u (shiftenpremie 12%); soms moet je ook op zaterdag werken.Aanbod

Onze klant biedt je een uitdagende job met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een boeiende sector. Men voorziet een goede opleiding on the job, een interessant salaris met maaltijdcheques en bij vaste indienstname ook een groeps- en hospitalisatieverzekering. Overuren kunnen gerecupereerd worden.

Ben jij de Customer Service & Order Management Officer die wij zoeken? Solliciteer dan snel online via de Hays Response website met je CV of stuur me een mail: joke.kuppens@hays-response.be of bel 03 202 79 74 voor meer info.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.