Terug naar zoekresultaten

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE

349726429

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE

Functieomschrijving

Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden: - Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure. - Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons ERP pakket. - Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers. - Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant. - Je communiceert met interne en externe betrokken partijen. - Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan. - Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op. - Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane). - Je bereidt de facturatie voor. - Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

Profiel

Wij zoeken een flexibele teamplayer die communicatief en klantgericht is. Een medewerker die beschikt over een probleemoplossend vermogen, stressbestendig is en nauwgezet kan werken. Iemand die leergierig is en initiatief neemt om zo te komen tot een uitstekend eindresultaat.

Je beschikt ook over:
- Bachelor diploma of gedegen en bewezen ervaring
- Basiskennis MS Office en hebt goede kennis MS Excel
- Motivatie om verder te groeien in de logistiek
- Goede kennis Engels, daarnaast is kennis Duits en Frans een pluspunt

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Customer service
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.