Terug naar zoekresultaten

Customer Service Representative

320658552

AGO Jobs & HR | Beveren-Waas | Interim, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Customer Service Representative

Functieomschrijving

Als Customer Service Representative fungeer je als rechtstreekse schakel tussen de klanten en de operaties. Je staat in rechtstreeks contact met beide partijen en je doet er alles aan om ze op de best mogelijke manier te helpen. Wanneer onze klanten je contacteren, zorg je voor de verdere verwerking van het dossier, van orderinput tot en met de facturatie. Je hebt ownership over het dossier en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten indien er zich problemen voordoen. Zo kan je samen met de klant afstemmen wat er dient te gebeuren en zorg je voor een gepaste oplossing voor het probleem. Je volgt het proces verder op tot en met de facturatie en je bewaart een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten. Je zorgt dat de kwaliteit op elk moment gegarandeerd wordt door een korte opvolging van de KPI's en een snelle afhandeling van klachten en schadegevallen. Tenslotte streef je ernaar de deadlines voor rapportage en facturatie tijdig te behalen.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een relevante studierichting of je hebt reeds enkele jaren ervaring opgebouwd in een soortgelijke functie in een logistieke werkomgeving. Je bent accuraat en houdt ervan op administratief vlak alles nauwkeurig te verwerken, van het inbrengen van het order tot en met de facturatie. Door je positieve ingesteldheid en vriendelijk contact met onze klanten, bouw je een sterke relatie op. Ze beschouwen je als een partner waarop ze steeds kunnen rekenen. Hetzelfde geldt met betrekking tot jouw collega's, ook zij kunnen steeds bij jou terecht. Dankzij je enthousiasme en oplossingsgerichte ingesteldheid ga je complexe vraagstukken niet uit de weg maar ga je proactief op zoek naar optimalisaties. Je bent analytisch en houdt ervan op een procesmatige en kritische wijze mee te denken over de bestaande processen op de afdeling. Je communiceert vlot in het Engels, Frans en Duits is een pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega's aan de verdere uitbouw van dit bedrijf. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Beveren
Grote Markt 10
9120 Beveren
Tel.: 03 750 91 91
Email: Beveren@ago.jobs
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.