Terug naar zoekresultaten
Accent

Customer Service Officer

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Onze klant een dynamische familieonderneming is gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit gestegen tot 610.000 ton afgewerkt product per jaar wat resulteert in een omzet van 430 miljoen euro. Het ruime assortiment aan frietjes aardappelschijfjes nootjes kroketten ? dat door een 830-tal medewerkers vervaardigd wordt.

Customer Service Officer

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het correct en efficiënt registreren opvolgen en beheren van klantenorders en klantendossiers om een optimale en tijdige beschikbaarheid van afgewerkte producten te garanderen in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Je zorgt hierbij ook voor de opmaak van de nodige documenten (exportdocumenten verkoopfacturen?) en je volgt de debiteuren op. Je hanteert een duidelijke communicatieflow op operationeel vlak met de sales afdeling alsook met de interne en externe expedities. Je fungeert dus als aanspreekpunt voor verschillende interne diensten en voor de klanten met als doel een goede klantenservice te bieden en een goede klantenrelatie uit te bouwen.

Profiel

Om deze gevarieerde job goed te kunnen uitoefenen genoot je een bachelor- of masteropleiding (richting office management zakelijk vertalen ?).

Je kan heel vlot en professioneel communiceren in het Nederlands Frans en Engels zowel gesproken als geschreven. Elke bijkomende taal is een sterk pluspunt.

Jouw gedrevenheid en enthousiasme maken van jou een aangename collega en een vlotte contactpersoon voor zowel onze interne als externe partners.

De Office-toepassingen hebben geen geheimen voor jou. Een eerste ervaring met SAP is een pluspunt.

Je houdt ervan stipt en nauwkeurig te werken en dankzij je commerciële flair onderhoud je stevige contacten met onze klanten.

Je bent een echte teamplayer maar bent tevens ook perfect in staat om je job zelfstandig uit te oefenen.

Aanbod

Wij bieden je deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter. Binnen onze professionele organisatie bieden wij je een ruime portie autonomie een aangename werksfeer en een competitieve verloning. Gezien de ambitieuze toekomstperspectieven bieden wij jou daarenboven reële verdere persoonlijke opleidings- en doorgroeikansen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Accent Select Services Deinze

Alle jobs Sales support & administratie

Populaire jobs in Sales support & administratie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • West-Vlaanderen

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.