Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 44

Volgende
Agristo

Customer Service Officer

Zuid- Amerikaanse Markt

Bij Agristo | Bavikhove | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Agristo, een dynamische familieonderneming, is gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten.  Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit gestegen tot 454.000 ton afgewerkt product per jaar, wat resulteert in een omzet van 334 miljoen euro. Het ruime assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketten, … dat door een 500-tal medewerkers vervaardigd wordt in de hoofdzetel te Harelbeke en de productievestigingen te Wielsbeke, Nazareth, Tilburg (Nederland) wordt geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld.  Om onze verdere ambitieuze groeiplannen te kunnen realiseren, wensen wij onze Customer Service Afdeling (met uitvalsbasis Harelbeke) te versterken met een gedreven (m/v):
 

Customer Service Officer

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het correct en efficiënt registreren, opvolgen en beheren van klantenorders en klantendossiers om een optimale en tijdige beschikbaarheid van afgewerkte producten te garanderen in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Je zorgt hierbij ook voor de opmaak van de nodige documenten (exportdocumenten, verkoopfacturen, …).

Je beheert je klantendossiers foutloos en in nauwe samenwerking met de financiële dienst volg je ook de debiteuren op.

Je fungeert als aanspreekpunt voor verschillende interne diensten en voor de klanten met als doel een goede klantenservice te bieden en een goede klantenrelatie uit te bouwen.


 

Profiel

Om deze gevarieerde job goed te kunnen uitoefenen, genoot je een bachelor- of masteropleiding (richting management assistant, zakelijk vertalen, …).

Je kan heel vlot en professioneel communiceren in zowel Nederlands, Frans, Engels als een bijkomende taal Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, Japans, … en dit zowel gesproken als geschreven.

De Office-toepassingen hebben geen geheimen voor jou . Een eerste ervaring met SAP is een troef.

Je houdt ervan stipt en nauwkeurig te werken en dankzij je commerciële flair onderhoud je stevige contacten met onze klanten.

Je bent een echte teamplayer maar bent tevens ook perfect in staat om je job zelfstandig uit te oefenen.

Aanbod

Wij bieden je deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter.

Binnen onze professionele organisatie met vlakke structuur bieden wij je een ruime portie autonomie, een aangename werksfeer en een competitieve verloning.

Je komt terecht in een comfortabel uitgerust bedrijf waar zowel machinepark als kantoren modern uitgerust zijn.

Gezien Agristo ambitieuze toekomstperspectieven heeft, rekenen we op jouw talent en ervaring om onze groei verdere vorm te geven en bieden wij je daarenboven reële verdere persoonlijke opleidings- & ontwikkelingskansen.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Customer service
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Bavikhove (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.