Terug naar zoekresultaten
Gudrun Group Chocolates

Customer Service Medewerker

Gudrun Group Chocolates | Lier | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Gudrun Commercial NV is een fabrikant van premium pralines en - truffels met een omzet van 50 miljoen Euro. Wij hebben een internationale klantenportefeuille en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten op maat van de klant.  
 
Het bedrijf bestaat uit 3 Business Units (BU). De BU B2B2C is wereldwijd gespecialiseerd in totaal oplossingen voor de premium private label Retail klanten. De BU B2B focust zich op gepersonaliseerde corporate gifting en heeft een belangrijke positie in West- en Oost Europa. De BU B2C, met eveneens een belangrijke positie in Oost- en West-Europa, is gespecialiseerd in marketing en verkoop van premium gifting concepten aan de eindconsument via het internet.
 
Binnen ons sales departement zijn wij op zoek naar een nieuwe Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker

Functieomschrijving

Als Customer Service Medewerker fungeer je als rechterhand van de key account manager die de grootste klanten behartigt. Eens een concept ontwikkeld en verkocht is, neem jij het voortouw om dit operationeel waar te maken. Je werkt continu in tandem met verschillende afdelingen (aankoop, logistiek, productie, …). Door hen van de juiste informatie te voorzien en bij te springen waar nodig, slagen jullie erin de goederen tijdig aan de klanten te leveren. Je bekijkt de zaken kritisch want je beseft het belang van de verschillende normeringen en certificeringen binnen de voedingssector. Je houdt altijd de key account manager op de hoogte en je stemt regelmatig af.

Profiel

Onze ideale nieuwe collega:
  • Is zeer stressbestendig en laat zich niet uit het lood slaan bij onverwachte problemen, maar weet deze efficiënt en beheerst aan te pakken.
  • Heeft reeds ervaring met ERP systemen.
  • Is vanzelfsprekend administratief en logistiek sterk onderlegd en voelt zich het best in een veelzijdige en veeleisende functie.
  • Heeft enkele jaren ervaring met commerciële binnendienst taken, bij voorkeur binnen een productie-omgeving of de voedingssector.
  • Iemand met hoog commercieel inzicht, een teamplayer die ook zelfstandig en gedreven de zaken punctueel aanpakt.
  • Iemand met een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 
Maar vooral een echte multitasker die grote hoeveelheden aan informatie georganiseerd en accuraat kan verwerken!

Aanbod

Wie bieden je een uitdagende kans in een dynamisch, groeiend bedrijf waar de klant centraal staat en waar jouw inzet en input gewaardeerd worden. Je krijgt een degelijke begeleiding, marktconforme verloning en flexibele werkuren.

Interesse?

Stuur je cv naar toon.huls@ucare.be of bel 011 28 00 50.
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.