Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 21

Volgende
ManpowerGroup Solutions

Customer Service Medewerker - ONBEPAALDE DUUR CONTRACT - BERCHEM

ManpowerGroup Solutions | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

AXA Bank is in België een sterke financiële speler met een eenvoudig en transparant aanbod voor particulieren en zelfstandige ondernemers. AXA Bank werd eind 2016 tot Bank van het Jaar verkozen en won in 2017 en 2018 twee Bank Awards. Een duidelijk bewijs dat de combinatie van eenvoudige producten, toegankelijke online tools en de vertrouwde gezichten van meer dan 700 lokaal verankerde zelfstandige agenten wel degelijk werkt.

AXA Bank bekleedt de vijfde plaats in de markt van Belgische woonkredieten. Ook beleggers vinden hun gading bij de bank, die sterk inzet op persoonlijk beleggingsadvies.
Bij AXA Bank kom je terecht in een onderneming op mensenmaat. In het hoofdkantoor in Berchem (Antwerpen), dat vlot bereikbaar is via het openbaar vervoer, werken ongeveer 850 medewerkers. Benieuwd naar onze FAST cultuur en onze nieuwe manier van werken? Lees er meer over op axabank.be/jobs. Wie weet mogen we ook jou binnenkort welkom heten!

 • Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor AXA. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken

Customer Service Medewerker - ONBEPAALDE DUUR CONTRACT - BERCHEM

Functieomschrijving

Omschrijving:
Binnen de dienst Quality Bank/Customer Relations verwelkomen wij graag een nieuwe collega ‘Customer excellence', in het domein van Operations Daily Bankings & Savings.

Een breed gamma van feedback die product of dienst gerelateerd zijn zoals homebanking, effecten, overschrijvingen, zicht- en spaarrekeningen, successies, kredietwezen… komen aan bod. Daarbij kan je rekenen op een uitgebreid netwerk van ‘informatieverstrekkers' voor elk specifiek domein.

Dit houdt in:
 • analyse/onderzoek van het gestelde probleem
 • de nodige informatie opzoeken of inwinnen bij back office diensten (vb. Beleggingen)
 • systematische opvolging van de ontvangst van input van andere diensten
 • tijdig een schriftelijk en gepast antwoord geven

  Wat is jouw doelstelling?
  Van elke klant, een tevreden klant maken door te zoeken naar oplossingen of alternatieven voor de gestelde problemen. Je geniet van een ruime autonomie zodat je creativiteit zeker aan bod komt.

Profiel

Profiel
 • Samenwerken met de verschillende back office diensten om een optimale oplossing voor de klant te bekomen is noodzakelijk.
 • Je bezit overtuigingskracht en je hebt een cijfermatige kijk op zaken zodat je snel het gestelde probleem kan oplossen.
 • Wij verwachten een initiatief nemend en nauwkeurige persoon die samen met de klant op een empathische manier werkt aan de gepaste oplossing.
 • Tevens heb je een goede kennis van beide landstalen en beschik je over een vlotte pen om de schriftelijke behandeling van de klachten in goede banen te leiden.
 • Als ‘Customer Excellence' heb je een duidelijk beeld van alles wat er binnen AXA Bank gebeurt. De grondige kennis van AXA bankproducten die je al hebt, wordt ongetwijfeld nog verfijnd, want dit is een fundamenteel aspect van de functie waarin je voor een stuk het uithangbord bent van AXA.

Aanbod


Wat we aanbieden:
 • Een job waarin je zelf verantwoordelijkheid opneemt, in ruil voor de nodige flexibiliteit die je toelaat een goed evenwicht te vinden tussen werk- en privéleven. Een actief loopbaanbeleid en opportuniteiten voor interne mobiliteit geven je de kans je carrière in eigen handen te nemen.
 • Een competitief verloningspakket met een waaier van aantrekkelijke voordelen: groepsverzekering, hospitalisatie- en ongevallenverzekering, kortingen op bank- en verzekeringsproducten, kinderopvang tijdens de schoolvakanties,…


  Wil je graag deze nieuwe uitdaging aangaan? Wij willen jou zeker ontmoeten!
  Solliciteer nu online via volgende link: https://mgs.catsone.nl/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=480314
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Commercieel medewerker' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.