Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 57

Volgende

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER MET STERKE ADMINISTRATIEVE SKILLS

* Allround Customer Service

* Klantgericht, nauwkeurig, gemotiveerd

* Regio Beveren

Hays Response | Sint-Niklaas | Interim optie vast, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Voor een internationaal gekend bedrijf kijkt Hays Response Office Oost uit naar een sterke Customer Service Medewerker (m/v).

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER MET STERKE ADMINISTRATIEVE SKILLS

Functieomschrijving

Je komt terecht in een team van een zestal collega's. In deze functie sta je dagelijks in contact met klanten, telefonisch en via e-mail. Daarnaast sta je ook in voor het opvolgen en verwerken van nieuwe offertes in het bedrijfssysteem. Ook het verwerken van orders en andere administratieve taken behoren tot jouw job. Tot slot neem je ook de facturatie van je klanten voor je rekening.

Profiel

Voor deze vacature kijkt Hays Response Office Oost uit naar iemand met bij voorkeur een bachelor- of masterdiploma op zak. Een eerste administratieve werkervaring met klantencontact is zeker een groot pluspunt, maar ook gedreven schoolverlaters met ervaring als jobstudent komen in aanmerking! Naast het Nederlands heb je bovendien een vlotte kennis van het Frans en het Engels. Qua persoon ben je iemand die gedreven en communicatief is. Je functioneert zowel in team als zelfstandig. Tot slot ben je sterk in multitasking, kan je de juiste prioriteiten stellen en durf je initiatief te tonen waar nodig.

Aanbod

Onze klant biedt je een zelfstandige job met de nodige verantwoordelijkheid binnen een internationaal bedrijf. Een rijbewijs en wagen zijn een must, aangezien het bedrijf niet bereikbaar is met het openbaar vervoer. Je kan er bovendien rekenen op een aantrekkelijk salarispakket! Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract.

Interesse in deze interessante job bij een internationaal bedrijf als administratief bediende customer service? Solliciteer snel!

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Katrien Kosik
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.