Terug naar zoekresultaten Vorige

20 van 76

Volgende

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER BELGISCHE MARKT

* Customer service met dossieropvolging A-Z
* Zeer goede kennis NL/FR
* Regio Aartselaar

HAYS | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

Voor één van de grootste Europese producenten van multifunctionele bouwproducten kijkt Hays Response uit naar een Customer Service Medewerker.CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER BELGISCHE MARKT

Functieomschrijving

In deze job ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de telefonische opvolging. Ook sta je in voor de verwerking van binnenkomende bestellingen in het Frans en Nederlands. Vervolgens zal je zowel de prijzen als de bestellingen inputten in het systeem. Je werkt in een team van twee en hier is het belangrijk dat je elkaars werk opvolgt en afstemt. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het behandelen en oplossen van klachten/problemen en sta je mee in voor het stockbeheer.

Profiel

Voor deze vacature kijkt Hays Response uit naar iemand met idealiter een eerste ervaring binnen customer service. Ook pas afgestudeerden komen in aanmerking! Daarnaast is het belangrijk dat je een zeer goede kennis van het Engels hebt, dat namelijk de voertaal is. Een tweede must is een zeer goede kennis van het Frans. Naar IT-kennis toe kan je vlot werken met Excel. Naar persoonlijkheid toe ben je iemand flexibel, dynamisch en hands-on. Voor jou primeert kwaliteit boven kwantiteit. Flexibiliteit en stress vormen voor jou geen probleem. Tot slot ben je een plantrekker en kan je de juiste prioriteiten stellen.

Aanbod

Onze klant biedt je een gevarieerde job met de nodige verantwoordelijkheid. Een rijbewijs en wagen zijn geen must, aangezien het bedrijf perfect bereikbaar is met het openbaar vervoer. Ook ontvang je een fietsvergoeding. Doordat je in een 40-urenweek werkt, heb je 12 ADV-dagen extra verlof. Je mag bovendien rekenen op een aantrekkelijk salarispakket!

Interesse in deze job? Solliciteer online bij Kristien Vansteenkiste van Hays Response Office of bel naar 03/202.79.70.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Kristien Vansteenkiste
03 202 79 70
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.