Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 74

Volgende

CUSTOMER SERVICE FRANS

Onze klant is marktleider in de printing sector en is voor de Franse markt op zoek naar een Customer Service medewerker.

Hays Antwerpen | Antwerpen | Interim optie vast, Voltijds

Staat 21 dagen op Jobat.be

* 12 ADV-dagen, vrij in te zetten
* Regio: Antwerpen centrum
* Goede talenkennis Frans vereist

CUSTOMER SERVICE FRANS

Functieomschrijving

Als Customer Service medewerker sta jij in contact met de klant inzake de orders. Je geeft hen advies omtrent de mogelijkheden van de printing van hun product en denkt creatief mee na over eventuele extra's. Je maakt offertes op en kijkt deze na. Gezien de productie en de levering vanuit China loopt, sta jij voortdurend met hen in contact en zorg je tussentijds ook steeds voor een terugkoppeling naar de klant toe!

Profiel

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar iemand die communicatief sterk is en sterk in de schoenen staat! Je bent in staat om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen en hebt zin voor initiatief. Jouw sterke talenkennis Frans is essentieel en daarnaast heb je ook een goede kennis van het Engels. Heb je bovendien interesse om je in te werken in de technische materie van het product is dit alleen maar positief!

Aanbod

Onze klant biedt voor de ideale kandidaat een zeer aantrekkelijk loon aangevuld dat aangevuld wordt met maaltijdcheques, ecocheques en een jaarlijkse premie. Daarbovenop krijg je 12 ADV-dagen die je vrij mag inzetten, alsook flexibele werkuren. Jouw toekomstige werkplaats is bovendien gelegen in Antwerpen centrum en zeer gunstig gelegen en bereikbaar met het openbaar vervoer.

Klinkt deze job als muziek in jouw oren? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op voor meer informatie op het nummer 03.242.00.10

Interesse?

Hays Antwerpen
Eva Jespers
032420010
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.