Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 58

Volgende

CUSTOMER SERVICE COORDINATOR

Voor onze internationale partner Volvo Group Belgium zijn wij vanuit Hays Gent op zoek naar een customer service medewerker.

Hays Gent | Gent | Interim, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

  • Nederlands, Engels en Frans
  • Klantencontact
  • Administratieve opvolging
CUSTOMER SERVICE COORDINATOR

Functieomschrijving

Als customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor de juiste administratieve verwerking van de orderstroom. Dit houdt in dat je bestellingen opvolgt en de klant informeert over de stand van zaken van zijn bestelling. Indien nodig adviseer je deze klant over logistieke alternatieven en koppel je diens feedback intern terug, zodat klanttevredenheid wordt nagestreefd. Op basis van de verzamelde gegevens stel je statistieken op, zodat de nodige acties ondernomen kunnen worden om de vooropgestelde KPI's en klanttevredenheid te behalen.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor de vacature van medewerker customer service beschik je minimum over een bachelordiploma of heb je relevante ervaring. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Engels en Nederlands. Ook heb je goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Frans. Je hebt een goede computerkennis en kan goed overweg met statische programma's. Verder ben je analytisch ingesteld, klantgericht en enthousiast om resultaat te leveren. Dit betreft een tijdelijke job van mei tot en met september.

Aanbod

Onze klant biedt je een uitdagende en interessante job met de nodige afwisseling in een dynamische omgeving. Je geniet ook van een aantrekkelijk salaris.

Heb je interesse in deze job als customer service medewerker? Upload je cv & solliciteer online door op de sollicitatieknop te klikken of via jouw LinkedIn-profiel. Voor meer informatie of andere vacatures bij onze partner, kan je contact opnemen met ons kantoor in Gent via 09/267 99 88. Samen zullen we op zoek gaan naar interessante vacatures.

Interesse?

Hays Gent
Eline Van Parys
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.