Terug naar zoekresultaten

Customer Service Africa / Middle East

Via Sales Talents

Nog 3 dagen om te solliciteren

Onze klant is een internationale speler actief in de petrochemische sector. Ze zijn een producent van smeeroliën, opgericht in 1955 en behoren vandaag tot één van de belangrijkste spelers in deze markt. 

Aangezien ze op internationaal vlak de afgelopen jaren een sterke groei kennen, zijn ze momenteel op zoek naar commerciële medewerkers om hun team te versterken. 

Customer Service Africa / Middle East

Functieomschrijving

Je ondersteunt een team van Account Managers en bent het centrale aanspreekpunt voor de Trademarks Distributeurs. Je bouwt een sterke vertrouwensrelatie op met deze Account Managers om zo samen als team de Distributeurs volledig te kunnen ondersteunen op commercieel vlak. 

Je bent spilfiguur tussen de interne organisatie en de klant, waarbij je verantwoordelijk bent voor alle communicatie binnen de verschillende departementen. 

Verder maak je prijsberekeningen en tarieven op, je communiceert met klanten en prospects, je beheert de contracten en je volgt de orders op tot bij de levering. Je volgt ook de facturatie verder op en behandelt eventuele klachten.

Ook ben je verantwoordelijk voor de organisatie van verschepingen naar Africa / Middle East. Hierbij zorg je voor de nodige douane en export documenten.

Profiel

- Je hebt minimum een Bachelor diploma en je hebt minstens een 2-tal jaar relevante ervaring in een commerciële, internationaal getinte functie.

- Je bent vlot 3-talig NL/FR/ENG.

- Je hebt kennis van of affiniteit met exportwetgeving. Aangezien je met verschillende landen zal onderhandelen, kan je je perfect aanpassen en inleven in deze mix van culturen.

- Je hebt een sterk ontwikkelde commerciële feeling, bent communicatief en resultaatgericht. 

- Je werkt zeer pro-actief en probleemoplossend.

Aanbod

Onze klant biedt jou een gevarieerde en uitdagende functie in een internationale omgeving. Door hun realisaties en veelbelovende projecten kan je rekenen op mooie toekomstmogelijkheden met ruimte om jezelf en je kennis verder te ontwikkelen. 

Je zal een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van de internationale activiteiten, waarbij je kan rekenen op een motiverend salarispakket. 

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Customer service
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Hemiksem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.