Terug naar zoekresultaten
Colac

Customer service & Administration medewerker

Colac | Beerse | Onbepaalde duur, Voltijds

Colac uit Beerse startte in 1981 met de productie van exclusieve Colac-ijspasta. Het begin van een culinair succesverhaal: de Colac-producten zijn vandaag niet meer weg te denken uit de artisanale en industriële keukens. Het succes van dit Kempische bedrijf is terug te brengen naar een uitzonderlijke zorg waarmee de sauzen en toppings, taartvullingen en fruitbereidingen dagelijks worden ontwikkeld en bereid.

Zoek je een voltijdse job in een smaakmakende en commerciële omgeving? Colac is dringend op zoek naar een m/v

Customer service & Administration medewerker

Functieomschrijving

Colac is een gezonde en groeiende Belgische onderneming, en dat is onder andere te danken aan de dagelijkse klantgerichte inspanningen van het customer service team en een efficiënte administratieve ondersteuning. Als teammedewerker bestaan je taken uit  orderregistratie, order afwikkeling en administratieve ondersteuning. Je onderhoudt opvolgingscontacten met bestaande klanten. Je volgt het proces van bestelling tot aflevering en beheert foutloos de hele administratie, facturatie en betalingen. Klanten die met jou of je collega’s bellen of mailen, zijn op zoek naar commerciële en efficiënte oplossingen. Ben jij de m/v die hen verder helpt?

Profiel

Je overtuigt ons niet met diploma’s, maar met commercieel inzicht, professionele intelligentie en inzet.  Je bent een problemsolver!  Bots je op administratieve problemen of klachten over levering of timing, dan zoek je samen met je collega’s naar oplossingen: voor het customer service team staat klantentevredenheid altijd centraal. We zoeken een medewerker die vlot communiceert zowel in het Nederlands, Engels en Frans. Ervaring in customer service, administratieve ondersteuning  of gelijkaardige functies? Dan kijken we ernaar uit om je te leren kennen.

Aanbod

Colac is een Belgische bedrijf en geeft medewerkers ondersteuning om te groeien in hun ambities. We bieden je een fulltime job in een betrouwbare en informele werkomgeving. Je mag rekenen op een aantrekkelijke verloning, en interessante voordelen. Het customer service team werkt vanuit Beerse.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Beerse (standplaats)
  • Alle vacatures bij Colac

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service, Sales support & administratie' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.