Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 62

Volgende
Metro Evergem

Customer Manager regio Gent

Metro Evergem | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Metro is dé groothandel voor horeca-professionals en maakt deel uit van de internationale Metro Group. In België zijn er 11 winkels waar dagelijks 500 collega’s hun passie delen. Voor de 13de keer op rij is Metro gecertificeerd als één van de Top Employers in België.
 
 

Customer Manager regio Gent

Functieomschrijving

Klantgericht
Je hebt een passie voor Food. Dankzij jouw uitgebreide kennis is het mogelijk om de klanten het juiste advies te bieden. Je houdt voortdurend voeling met wat er leeft bij onze professionele Horeca-klanten. Samen met jouw collega’s ben jij hét gezicht van Metro in Evergem!

Overtuigingskracht
Je brengt behoeften en verwachtingen in kaart en overtuigt hen over ons assortiment en onze delivery-service. Je rapporteert over de uitgevoerde klantenbezoeken en werkt zelf voorstellen uit inzake assortiment, prijzen, services, … om de klant in de toekomst beter van dienst te zijn. Je informeert klanten omtrent commerciële acties en nodigt klanten uit voor events of speciale acties.

Prestatiegericht
Je bent in staat een portefeuille samen te stellen op basis van potentiële groei. Je staat in voor het behalen van targets op het vlak van omzet, zowel in cash & carry als delivery. Je hebt uitstekende contacten met de beslissingsnemers bij deze klanten en laat geen opportuniteiten liggen.

Profiel

Vereiste (vak)kennis en ervaring
  • Uitermate commercieel en klantgericht ingesteld
  • Kennis van de horecawereld
  • Interesse in food
  • Goede kennis van Microsoft Office
Persoonlijke eigenschappen en competenties
Je gaat met veel enthousiasme en energie aan de slag. Je optimisme en energie weet je ook over te brengen op anderen. Je staat sterk in je schoenen en bent vlot, begeesterend en overtuigend in contacten. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en een neus voor opportuniteiten.

Aanbod

Een boeiende en afwisselende job met tal van doorgroeimogelijkheden, een goede balans met je privéleven en een aantrekkelijk loon met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Bij Metro heb je de kans om je vakkennis verder uit te breiden en de horeca-professionals met raad en daad bij te staan. Werken doe je samen met fijne collega’s in een open, no-nonsense sfeer.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.