Terug naar zoekresultaten
Unique Office

Customer Development Advisor Belux (m/v) te Waregem

Via Unique Office

Toonaangevend bedrijf te Waregem, marktleider in zijn sector.


Customer Development Advisor Belux (m/v) te Waregem

Functieomschrijving

Als customer Development Advisor Belux (m/v) te Waregem sta je in voor het volgende: Je beheert en optimaliseert het bestaande klantenbestand van de toegewezen regio en voegt prospecten en nieuwe klanten toe. Je volgt leads op die binnenkomen via beurzen en de TVH website en verwerkt dit volgens de voorziene procedures. Je maakt offertes op. Je contacteert systematisch afgehaakte klanten en leads en houdt de informatie op een efficiënte manier bij. Je volgt salesacties op en analyseert de resultaten. Je krijgt hierin de ondersteuning van de collega's maar eigen initatieven worden erg gewaardeerd. Je overlegt regelmatig met de collega's van Sales en Marketing en met onze vertegenwoordigers in functie van de verschillende acties en leads. Je neemt deel aan verschillende projecten in het kader van Sales Support.

Profiel

Als Customer development Advisor (m/v) beschik je over de volgende competenties: Je hebt een bachelor (bij voorkeur in een salesrichting) of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Frans. Je denkt en handelt commercieel en hebt talent voor outbound calling. Je bent communicatief sterk en hebt een passie voor sales. Je neemt initiatief, denkt mee hoe je jouw regio's verder kan ontwikkelen en gaat hierin proactief te werk. Je bent volhardend en laat bij een tegenslag de moed niet zakken. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken. Je bent administratief sterk en staat in voor een goede opvolging van de leads.


Aanbod

Als Customer Advisor Development (m/v) te Waregem ligt het aanbod als volgt: Een boeiende job in een internationaal bedrijf met een familiaal karakter waar mensen centraal staan. Een dynamisch team, waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd worden. Een innovatieve, vooruitstrevende en technische omgeving. Talrijke ontwikkelingsmogelijkheden, o.a. door permanente begeleiding en opleidingen. Een flexibele arbeidsregeling met aandacht voor een goed evenwicht tussen werk en privé. •Een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bedrijfsrestaurant, ... •Tijd voor werken en plezier dankzij het sport- en feestcomité.


Deze job wordt niet langer aangeboden.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • West-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Deeltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.