Terug naar zoekresultaten

CUSTOMER CARE MEDEWERKER

* Sterke kennis Frans
* Mix van telefonisch contact met administratie
* Regio Zwijndrecht of Berchem

Hays Nv | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Voor een goede klant, een gekende naam binnen zijn domein in regio Zwijndrecht/Berchem, kijken we momenteel uit naar een communicatief en commercieel medewerker met goede kennis Frans om het Customer Care Team te vervoegen.CUSTOMER CARE MEDEWERKER

Functieomschrijving

Bij deze klant kom je terecht in een groot team van Customer Care Medewerkers. Samen met jouw collega's behandel je de binnenkomende telefoons en e-mails van de klanten. Je behandeld en verwerkt de vragen en problemen. Je beantwoordt vragen omtrent de stand van zaken van het dossier. Binnen deze functie zal je nauw in contact staan met zowel oude gekende klanten als met nieuwe prospects. Je job bestaat eruit om hen de nodige service toe te lichten. Voor niet-courante problemen en klachten kan je terugvallen op een meer ervaren en gespecialiseerde collega.Profiel

Onze klant kijkt uit naar iemand die vlot en communicatief is, en zeker graag telefoneert. Daarnaast ben je ook serviceminded en sta je steeds in voor kwalitatief werk! Je bent gedreven en leergierig, en werkt doelgericht. Omdat je dagelijks in contact staat met zowel Nederlandstalige als Franstalige klanten, beheers je het Frans zeer vlot. Uiteraard heb je ook een sterke kennis Nederlands, elke bijkomende taal is een grote plus.

Aanbod

Onze klant biedt je een marktconform salaris met een mooi pakket extralegale voordelen. Je mag rekenen op maar liefst 23 verlofdagen met daarbovenop ook nog 6 ADV-dagen. Bovendien heb je na een gronde inwerkperiode de mogelijkheid om wekelijks 1 keer van thuis uit te werken. Onze klant heeft zowel een filiaal in Zwijndrecht als in Berchem.

Ben jij het communicatief en klantgericht talent dat wij zoeken? Solliciteer dan online of neem snel contact op met Katrien Kosik via 03/202.79.70.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Katrien Kosik
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende, Customer service' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.