Terug naar zoekresultaten Vorige

29 van 75

Volgende

CUSTOMER CARE IN DE RETAIL

Voor een goede klant, marktleider in zijn domein in België, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een Customer Care Medewerker voor onze klant in de regio van Mechelen.

Hays NV | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 22 dagen op Jobat.be

  • Goede kennis Frans
  • Klantgericht
  • Regio Mechelen

CUSTOMER CARE IN DE RETAIL

Functieomschrijving

Als sales support medewerker sta je dagelijks in contact met de klanten, zowel telefonisch als via mail. Je beantwoordt al de vragen van zowel de klanten als de winkels. Je tracht de klant steeds een oplossing te bieden. Daarnaast ben je de spilfiguur tussen de verschillende afdelingen. Je zorgt wekelijks voor de interne communicatie naar de winkels en de interne collega's door het uitsturen van nieuwsbrieven. Als laatste ben je in staat om vaak voorkomende knelpunten te signaleren en hiervoor verbeteringen door te voeren.

Profiel

Hays is op zoek naar kandidaten die idealiter een eerste werkervaring hebben op een helpdesk of customer service afdeling. Iemand met de juiste ingesteldheid en motivatie komt zeker ook in aanmerking. Je bent iemand die communicatief sterk is en zeer klantgericht te werk gaat. Je bent zelfstandig en iemand die vooruitdenkt. Naast het Nederlands, spreek je ook vloeiend Frans. Indien je vlot kan werken met Excel is dit een grote extra troef. Tot slot ben je een echte teamplayer.

Aanbod

Onze klant biedt je een uitdagende job aan binnen een dynamisch en succesvolle retail organisatie. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met een familiale bedrijfscultuur. Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract aangevuld met een mooi salarispakket.

Interesse om je kandidatuur te stellen voor deze Customer Care Medewerker job in Mechelen? Reageer dan snel bij team Office Oost via 03 202 79 70 of solliciteer rechtstreeks online via de link met een recent cv!

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Julie Raymaekers
03 202 79 62
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.