Terug naar zoekresultaten

Customer Care Coordinator

461772073

AGO Jobs & HR | Vilvoorde | Interim, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Customer Care Coordinator

Functieomschrijving

Vanuit onze costumer care centra behartig je de belangen van één of meerdere kanten van A tot Z (van orderintake tot voorbereiding facturatie). Je bent contactpersoon voor dagelijkse communicatie met onze klanten (diverse telefonische contacten). Voor klanten, chauffeurs en kopers ben je het gezicht van VAB. Intake, encodage en opvolging van opdrachten. Orderopvolging met oog voor deadlines en doorlooptijden volgende klantspecifieke afspraken. Centraliseren van date voor opstellen van interne en externe KPI's. Klantendossierbeheer; administratieve opvolging en rapportering. Je signaleert verbeterpunten en neemt initiatief om bestaande werkprocessen te optimaliseren. Algemene coördinatie van operationele taken en beheren en opvolgen van de site. Je springt mee in op de werkvloer bij het uitvoeren van klantgerichte operationele taken.

Profiel

Administratieve duizendpoot en perfectionist.
Polyvalent / hands-on mentaliteit.
Flexibel qua jobinhoud (afwisselend administratieve en operationele taken), qua uren (tussen 6u en 18u), qua werkplaats: Machelen, Vilvoorde of Boortmeerbeek (afhankelijk van de locatie van de vacature).
Communicatief en klantgericht.
Tweetalig NL/MFR
Rijbewijs B

Aanbod

Een uitdagende job in een dynamische werkomgeving waar flexibiliteit en teamwork primordiaal zijn. In ruil voor jou inzet en talent kan je rekenen op een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, een voortdurende opleiding en doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Vilvoorde
Grote Markt 20
1800 Vilvoorde
Tel.: 022 54 84 90
Email: vilvoorde@ago.jobs
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.