Terug naar zoekresultaten

CROSS APPLICATION ARCHITECT

Voor een energiepartner met een fantastische werksfeer zoeken we een cross application architect.

* Functionele analyse over applicaties heen
* Kennis UML, BPMN enz.
* Regio Mechelen

Via Hays

Staat 15 dagen op Jobat.be

Het energiebedrijf straalt zijn waarden uit: je wordt met een glimlach ontvangen, je krijgt een vriendelijke goedendag, je draagt wat je wilt, bouwt aan een langetermijnrelatie, komt terecht in een groene omgeving, wat je al meteen ziet aan de bureaus, een vlakke structuur en een familiale sfeer.

CROSS APPLICATION ARCHITECT

Functieomschrijving


Als cross application architect kom je terecht binnen het team Digital Architecture & innovatie. Dit team staat in voor de vertaling van high level functionele designs naar werkbare IT oplossingen. Voor deze functie zal je nauw samenwerken met de developers en analisten om zo de nodige integraties te voorzien in lijn met de business requirements. Je definieert de 'to be' integratie oplossingen en staat in voor de communicatie naar de relevante stakeholders. Daarnaast verzorg je ook de documentatie van de oplossingen a.d.h.v. user cases, proces flows, informatiediagrammen, parameter modellen etc. Als cross application architect sta je ook in voor de project opvolging en ben je tot slot het aanspreekpunt voor alle ad hoc vragen in mijn met de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Interesse in deze job als Cross Application Architect? Neem contact op met Laura-Emirode Rasemont op het nummer 0470/19.40.07 of solliciteer online!

Profiel

Idealiter beschik je over een bachelor- of masterdiploma. Je hebt reeds ervaring als functioneel analist evenals met integraties van applicaties. Je hebt ook ervaring in modeling (UML, BPMN ...) en je bent goed in het definiëren van de juiste techniek of level of detail voor het publiek waarvoor de deliverable bedoeld is. Voor deze vacature beschik je eveneens over sterke communicatie- en organisatieskills. Je bent sterk analytisch, gestructureerd en een krak in problem solving. Tot slot adem je de waarden: innovatief, duurzaam, authentiek en klantgericht.

Aanbod


Het bedrijf straalt zijn waarden uit: je wordt met een glimlach ontvangen, je krijgt een vriendelijke goedendag, je draagt wat je wilt, bouwt aan een langetermijnrelatie, komt terecht in een groene omgeving, wat je al meteen ziet aan de bureaus, een vlakke structuur en een familiale sfeer. Naast deze aantrekkelijke bedrijfsomgeving beschik je over de nodige tools en opleidingen om je job goed uit te voeren. Kortom, alles is voorzien om de uitdagingen aan te gaan. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap, aangevuld met een aantrekkelijk loonpakket (hybride firmawagen, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ambulante verzekering, bonus, gsm, gsm-abonnement, thuiswerken, ruime korting op de energiefactuur, glijtijd en 33 dagen verlof).

Interesse in deze job als Cross Application Architect? Neem contact op met Laura-Emirode Rasemont op het nummer 0470/19.40.07 of solliciteer online!

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.