Terug naar zoekresultaten

CRM MARKETEER

* CRM Marketing
* Uitstekende doorgroeimogelijkheden
* Regio Antwerpen

Via Hays

Staat 13 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, die gespecialiseerd is in eyewear, zijn wij van Hays op zoek naar een gedreven CRM Marketeer om het marketingteam te ondersteunen.

CRM MARKETEER

Functieomschrijving

In de rol als CRM Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en het optimaliseren van de CRM-acties voor de verschillende merken. Vanuit de gevoerde campagnes zal je de resultaten analyseren, de impact bestuderen en verbeterplannen formuleren. Je staat in voor het ondersteunen van de brandteams om hun doelstellingen te behalen door strikte en nauwkeurige inzet van CRM. Hierbij zal je een goede balans moeten vinden tussen het commerciële, inspirerende en het adviserende aspect. Nieuwe marktontwikkelingen volg je op de voet en je weet nieuwe ideeën om te zetten in mogelijkheden. Je rapporteert in deze rol aan de manager Digital & Insights.

.

Profiel

De ideale kandidaat behaalde een marketinggerelateerd diploma op minimaal bachelorniveau. Je kan minimaal 2 jaar relevante werkervaring voorleggen met het opzetten van CRM-campagnes. Je hebt ervaring met het opzetten van A/B testings. Je bent zeer resultaatgericht, communicatief en een marketeer die vanuit het perspectief van de klant denkt. Je bent zowel schriftelijk als mondeling sterk in Nederlands en Frans.


Aanbod

Onze klant biedt een gevarieerde job aan in een dynamisch bedrijf waar een aangename werksfeer heerst tussen de verschillende afdelingen. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met tal van extra legale voordelen.

Voel jij je aangesproken door deze vacature? Ben jij de gedreven CRM Marketeer die we zoeken? Twijfel niet om te solliciteren

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Direct marketing' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.