Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 7

Volgende
Accent

CRM manager

Via Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Welkom bij House of HR!

House of HR? De overkoepelende naam boven de verschillende business units waarvan Accent jobs de meest gekende is.

Het Accent Support Center ligt in het pittoreske Roeselare die naast de file vrije route ook de mogelijkheid biedt om tijdens de middag een frisse neus te halen. Je komt terecht in een bedrijf die de omvang heeft van een internationale groep maar de authenticiteit van een echte West-Vlaamse onderneming weet te bewaren. Een open cultuur een dynamische omgeving en altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie. Waarschijnlijk dacht je nu dat dergelijke omgeving enkel te vinden was in Gent Antwerpen of Brussel?
Kom aan boord en praat ongegeneerd West-Vlaams of schaaf je talenkennis bij met de 4de wereldtaal.

CRM manager

Functieomschrijving

Hoe ziet een doordeweekse dag van een CRM manager eruit? Na een druk op de ?Nespresso? koffiemachine en je comfortabel geïnstalleerd te hebben aan een van onze ergonomische bureaus begin je aan je dagtaak (die er überhaupt ook elke dag anders kan/zal uitzien): ? opstellen van een strategie op basis van business KPI's en planning van acties om de doelstellingen te realiseren ? performanter maken van de customer journey ? verrijken van de database en verhogen van de instroom en retentie van kandidaten ? mee instaan voor de setup en het beheer van de nieuwe CRM-tool (Selligent | Salesforce | Exacttarget) ? zorgen voor een betere segmentatie en een meer gepersonaliseerde communicatie naar onze kandidaten (B2C) en klanten (B2B) ? verzekeren van data governance en business ondersteunen en begeleiden op vlak van data management ? bewaken van de kwaliteit van onze databases in lijn met de GDPR wetgeving

Profiel

We zijn op zoek naar een CRM manager om ons marketing team van het Accent Support Center uit te bereiden. Accent Support Center? Drijvende back office kracht achter onze Accent kantoren in België.
Je zorgt voor analyse en rapportering werkt een actieplan uit ter optimalisatie van de marketing automation / customer touch points om nieuwe profielen te werven en bestaande profielen te verrijken. Samen met je collega's voer je dit plan nauwkeurig uit.
Je bent het CRM aanspreekpunt voor de diverse departementen binnen Accent die je ondersteunt door het aanleveren van customer data rapporten.

? grondige kennis en ervaring op vlak van CRM Business Intelligence Data Quality Management
? affiniteit met data modeling data migratie data governance
? vertrouwd met het Selligent of Salesforce Exacttarget platform
? basiskennis en vooral gezonde interesse in UX
? extra punten voor kennis van HTML en SQL en voor ervaring in project management
? data-driven you love data en bent in staat deze om te zetten in insights

Aanbod

Het Accent Support Center zorgt voor een dynamische omgeving waar we elke middag samen met de collega?s in een gezellige lounge lunchen en nadien nog een partijtje pingpong spelen. Move over Google!

Interne en externe opleidingen maken van jou nog meer een expert in jouw domein.

32 dagen verlof. Begin al maar te dromen over de bestemmingen die je straks kunt afvinken op je bucketlist. Dit wel enkel als je belooft om nadien ook terug te keren.

Flexibele uren dus geen reden meer om een ?bad hairday? te hebben.

Motiverend salarispakket hospitalisatie- en groepsverzekering? Jij beslist waar je prioriteiten liggen. Ons flex plan laat je de keuze om je loon in te zetten op nog meer opleiding upgrade wagen meer verlof?

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marktonderzoek en -analyse' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.