Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
Talentus Vilvoorde

Crew Leader

Via Talentus Vilvoorde

Nog 6 dagen om te solliciteren


Crew Leader

Functieomschrijving

In ons restaurant waak jij erover dat onze klanten alleen de allerbeste gerechten voorgeschoteld krijgen. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid: daar ga jij met je team voor. Dankzij jouw organisatietalent weet iedereen binnen je team perfect wat van hem of haar verwacht wordt en loopt alles gesmeerd aan de free-flow, de afwas en in de keuken. Je leidt je teamleden op een enthousiaste manier op en stimuleert hen een tandje bij te steken wanneer nodig. Jouw motiverende coaching en vlotte babbel doen hen nog beter en liever werken! Waar nodig, steek je ook de standmedewerkers een handje toe. Het aanvullen van de koude gerechten of een snelle vaat, je draait er je hand niet voor om! Je ziet er ook op toe dat de keuken en werkplaatsen er steeds piekfijn uitzien. Daarnaast ben je ook mee verantwoordelijk voor financiële en administratieve taken: je controleert de leveringen van de reinigingsproducten, voert bestellingen uit, int het geld van onze klanten en verwerkt facturen. Dankzij jou kloppen de rekeningen op het einde van de dag! Je zorgt er tot slot voor dat onze klanten op elk moment van hun bezoek ultra tevreden zijn. Hebben ze vragen over onze gerechten, prijzen of promoties of hebben ze een opmerking over onze service? Jij staat hen graag te woord zodat ze ons restaurant met een glimlach verlaten!

Profiel

Welke ingrediënten zoeken wij?

Je hebt horeca-bloed in je aderen en bent ambitieus.

  • Je bent een echt teambeest: je haalt voldoening uit het aansturen van je medewerkers en weet hoe je hen moet stimuleren.
  • Administratie is geen probleem voor jou: je kan vlot overweg met bestellingen, facturen en inventarissen.
  • Je bent flexibel: je schakelt vlot tussen coördinerende en meer uitvoerende taken en grijpt snel in als er iets onverwachts gebeurt.
  • Je bent bereid tijdens weekends, op feestdagen en tijdens vakanties te werken.
  • Je weet dat de details voor onze klanten hét verschil maken. Enkel wanneer zij tevreden zijn, ben jij dat ook.

 

Aanbod

Je krijgt een marktconform salaris. Daarnaast biedt onze klant je een hospitalisatieverzekering en een aantrekkelijk uurroosters tussen 7.00 en 22.00 uur, 8 vrije weekends en 20 weekenddagen per jaar. Een gratis maaltijd, bonussen en aantrekkelijke kortingkaart voor jou en je familie maken ook deel uit van het pakket.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Horeca management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.