Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 15

Volgende

CREDIT CONTROLLER IN ENERGIESECTOR

Voor een klant, een internationale organisatie in de energie-industrie gelegen in Diegem, zijn wij vanuit Hays Finance op zoek naar een credit controller (m/v).

Credit controller | Vilvoorde - Zaventem | Interim, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

* Werknemersgerichte organisatie met zeer aangename werksfeer
* Sterke communicatieve vaardigheden
* Diegem, makkelijk bereikbaar!

CREDIT CONTROLLER IN ENERGIESECTOR

Functieomschrijving
Hays Response Accounting & Finance is voor een bedrijf in de energiesector op zoek naar een credit controller die klaar is voor een boeiende job in een aangename werkomgeving. Als het jouw ambitie is om in een interessante financejob je carrière te lanceren, dan is dit jouw ideale job! Hier zal je ondersteuning bieden aan de debiteurenadministratie van de onderneming. Je controleert of facturen tijdig betaald zijn. Bij laattijdige betaling contacteer je onze klanten en overtuig je hen om te betalen. Daarnaast neem je het juridische gedeelte voor je rekening, je stelt aanmaningen op en contacteert deurwaarders. Ook beheer je de grootboekhouding en stel je rekeningoverzichten op.
Profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft minstens een eerste ervaring met klantencontact. Daarbuiten heb je een sterk doorzettingsvermogen en laat je je niet snel afwimpelen. Je staat sterk in je schoenen en weet mensen te overtuigen. Je bent flexibel naar werkuren en verzorgt met plezier permanentie. Je bent leergierig, stressbestendig en je streeft naar resultaten in je werk. Als initiatief nemen je niet bang maakt en je je vlot kan uitdrukken in zowel het Nederlands als het Frans, is dit de job die je zoekt!

Aanbod

In deze functie kom je terecht in een internationaal bedrijf waar je een tijdelijk contract krijgt. Voor deze uitdagende job biedt men jou een aantrekkelijk verloningspakket aan, aangevuld met extralegale voordelen afhankelijk van je kennis en ervaring. Er heerst een zeer aangename werksfeer.

Ben je geïnteresseerd in deze job als credit controller in Diegem? Reageer online of neem contact op met Matthieu Vandenbussche van Hays Accounting & Finance Brussel via +32 (0)2 533 21 68 of matthieu.vandenbussche@hays-response.be.

Interesse?

Hays Response Brussel
Matthieu Vandenbussche
0470194006
Avenue Louise 149, 1050 Brussel, Belgie
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.