Terug naar zoekresultaten

CREDIT COLLECTOR

Voor een dynamische kmo in volle groei regio Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Credit Collector.

* Regio Herentals

* Eigen klantendossiers

* Dynamisch bedrijf met een aangename werksfeer

Via Snel groeiende KMO

Staat 6 dagen op Jobat.be

Je staat in eerste instantie in voor het hele proces van debiteurenbeheer. Jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. het klantencontact, niet-betalende klanten aanmanen en telefoneren, klantendossiers opvolgen, facturen innen, zorgen voor het behoud van klanten, via Excel een overzicht bijhouden welke betalingen er al zijn binnengekomen en welke nog niet, … Ad hoc kunnen hier nog verschillende boekhoudkundige taken bijkomen (zoals het inboeken van de facturen, het voorbereiden van betalingen, diverse boekingen, …)

CREDIT COLLECTOR

Functieomschrijving

Om deze job tot een goed einde te brengen beschik je over een eerste ervaring als Credit Collector. Ook een boekhoudkundige achtergrond is mooi meegenomen. Je spreekt perfect Nederlands (kennis van andere talen is zeker een pluspunt). Vervolgens zoeken we iemand die op een vriendelijke en open manier kan communiceren. Daarnaast heb je een uitstekend organisatorisch vermogen, ben je cijfermatig sterk en sta je open om verschillende taken uit te oefenen. Je hebt geen schrik om verantwoordelijkheid te dragen en durft initiatief nemen.

Profiel

Naast een fijne werkomgeving biedt onze klant jou een voltijdse betrekking met de nodige inhoudelijke verantwoordelijkheden. Je zal terechtkomen in een aangename kmo met een goede werksfeer, waar je nog veel zal kunnen bijleren. Naast een aantrekkelijk salaris ontvang je ook maaltijdcheques. Bovendien heb je na een positieve inloopperiode ook recht op een hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen!

Aanbod

Ben jij de Credit Collector die we zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer snel online t.a.v. Karo De Schryver of bel haar op het nummer 03 202 79 68 voor meer informatie!

Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Accounting
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Geel - Herentals
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.