Terug naar zoekresultaten

CREDIT COLLECTOR

Voor een dynamische KMO in volle groei in Mechelen zijn wij op zoek naar een Credit Collector.

Via HAYS

Staat 37 dagen op Jobat.be

  • Regio Mechelen-Noord
  • Debiteurenbeheer en Administratie
  • Dynamisch bedrijf met een aangename werksfeer

CREDIT COLLECTOR

Functieomschrijving

Je staat in eerste instantie in voor het hele proces van debiteurenbeheer. Jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. het klantencontact, niet-betalende klanten aanmanen en telefoneren, klantendossiers opvolgen, facturen innen, zorgen voor het behoud van klanten, contacten met het incassobureau, etc… Daarnaast sta je ook in voor ondersteuning bij administratieve taken. Je zal rapporteren aan de Financial Controller.

Profiel

Voor onze klant zijn wij op zoek naar iemand met een eerste ervaring binnen Collection. Idealiter beschik je ook over een boekhoudkundig diploma. Je spreekt perfect Nederlands, en hebt een goede kennis van het Frans en het Engels. Vervolgens zoeken we iemand die op een vriendelijke en open manier kan communiceren. Daarnaast heb je een uitstekend organisatorisch vermogen, ben je cijfermatig sterk en sta je open om verschillende taken uit te oefenen.

Aanbod

Onze klant biedt jou een voltijdse betrekking met de nodige inhoudelijke verantwoordelijkheid. Je zal terechtkomen in een aangename KMO, met een goede werksfeer waar je nog veel zal kunnen bijleren. Naast een aantrekkelijk salaris ontvang je ook maaltijdcheques. Bovendien heb je na een positieve inloopperiode ook recht op een hospitalisatie- en groepsverzekering.

Ben jij de Credit Collector die we zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer snel via Emilie Levecq van Hays Response Finance of bel naar 03 202 79 66 voor meer informatie!

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.