Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 84

Volgende

CREATIEF ADMINISTRATIEF BEDIENDE

* Tijdelijke opdracht van minimum 6 maanden
* Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (tramhalte voor de deur) en de auto (Brussel, Laken)
* Onmiddellijke opstart

Hays Response Brussel | Brussel | Interim, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Onze klant is de grootste nationale industrievakbond, die de rechten verdedigt van alle werknemers in de Belgische technologische industrie van Metaal, Textiel en aanverwante sectoren. De hoofdzetel is gelegen in Laken. Vanuit Hays Response Brussel zijn wij hiervoor op zoek naar een gemotiveerde, tijdelijke administratieve kracht voor een periode van minimum 6 maanden.


CREATIEF ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Functieomschrijving

Je zal voor de cluster communicatie van de organisatie werken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een waaier van administratieve taken binnen de communicatie: artikels publiceren, documenten en teksten met verschillende programma's opladen (Sharepoint, InDesign, SiteFinity, Selligent, ...) Met andere woorden: een job met variatie en mogelijkheden !

Profiel


Hays Response Brussel is voor deze interessante vacature op zoek naar een tweetalige kandidaat die interesse in communicatie heeft. Je beheerst het Nederlands en Frans perfect (mondeling en schriftelijk) en ook de Officetoepassingen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) hebben geen geheim voor jou. Je werkt steeds organisatorisch, gestructureerd, oplossingsgericht en detailgericht. Je bent iemand die graag nauwkeurig werkt en veel zaken en nieuwe programma's wil bijleren.

Aanbod

Hays Response Brussel biedt jou een tijdelijk contract aan van minimum 6 maanden. Naast een aantrekkelijk salaris zal je eveneens maaltijdcheques en terugbetaling van je vervoerskosten ontvangen. Je komt terecht binnen een team communicatie bij één van de grootste nationale vakbonden. De hoofdzetel is gelegen in Laken. Flexibele werkuren en de makkelijke bereikbaarheid garanderen een ideale work-life balance!

Interesse?

Hays Response Brussel
Esther Dipita
0470191261
Avenue Louise 149, 1050 Brussel, Belgie
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.