Terug naar zoekresultaten

1 van 26

Volgende
Bulthaup

Country Manager Belux (m/v)

Merk ambassadeur met een sterke affiniteit voor marketing & bedrijfsbeheer

Bij Bulthaup

Staat 1 dag op Jobat.be

bulthaup is meer dan een internationaal opererende fabrikant van premium keukens – bulthaup is een emotionele binding. Als groeiend familiebedrijf in de derde generatie en met 600 medewerkers wereldwijd, staat het merk bulthaup voor authenticiteit, vertrouwen en topkwaliteit. Consequent en met passie ontwikkelen we producten die klaar zijn voor de toekomst. De fabricage vindt uitsluitend plaats in Aich (Neder-Beieren) en onze producten worden over de hele wereld, in meer dan 54 landen verkocht. Als gevestigd familiebedrijf bieden we onze medewerkers een zekere en ongedwongen werkomgeving met diverse groeimogelijkheden.

Country Manager Belux (m/v)

Functieomschrijving

Op diverse vakgebieden staan u afwisselende werkzaamheden te wachten, én de mogelijkheid zich persoonlijk en beroepsmatig te ontplooien. In deze veeleisende rol, met kantoor in Gent, bent u verantwoordelijk voor de implementering van de nationale strategische doelstellingen in de volgende domeinen: distributiebeleid, marketing en bedrijfsbeheer. Deze doelstellingen moeten onze exclusieve handelspartners in de Belux regio verder ondersteunen, sturen en ontwikkelen. Je rapporteert aan de Sales Director Europe.

Profiel

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de premium wereld en je hebt een master in een economische richting met een sterke affiniteit voor marketing. Je hebt een passie voor het veranderende retail landschap, voor architectuur en design en voor de way of life die bulthaup promoot. Je kan mensen op een professionele manier motiveren, enthousiasmeren en overtuigen. Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands, Frans en Engels. Duits is een extra troef.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.