Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 20

Volgende
SCK-CEN

Cost Controller

SCK-CEN | Mol | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Het SCK•CEN werkt actief aan het ontwerp en de bouw van de multifunctionele onderzoeksinstallatie MYRRHA in Mol. MYRRHA (www.myrrha.be) is wereldwijd het eerste prototype van een kernreactor aangedreven door een deeltjesversneller. De realisatie ervan verloopt in drie fasen. Recent zijn we gestart met de eerste fase: de bouw van een deeltjesversneller tot 100 MeV en haar protonenbestralingsstations. Die installatie zal vanaf 2026 innovatieve radio-isotopen produceren en fundamenteel en toegepast onderzoek toelaten m.b.t. het beheer van nucleair afval en de ontwikkeling van nieuwe kankertherapieën.
Wij zijn op zoek naar een Cost Controller om de bouw en realisatie van dit ambitieuze en internationale project op te volgen.

Cost Controller

Functieomschrijving

Als Cost Controller zorg je voor de nauwgezette opvolging en de controle van uitgaven voor de bouw van de MYRRHA onderzoeksinfrastructuur.
Je bereidt de budgetten voor, definieert budgetbaseline en bewaakt de projectkosten. Je adviseert het MYRRHA Management Team en zorgt er voor dat het project binnen het budget gerealiseerd wordt. Je ontwikkelt en verbetert processen en systemen zodat op elk moment een accurate budgetopvolging en analyse van de gemaakte en de geplande kosten mogelijk is.
Je gaat permanent actief op zoek naar parameters en financiële gegevens en werkt dan ook nauw samen met projectleiders, planners en leveranciers. Je houdt de vinger aan de pols en evalueert uitvoeringsplannen kritisch op hun (budgettaire) impact, woont projectbijeenkomsten bij en monitort de budgettaire milestones.
Je verifieert en controleert facturen en claims van leveranciers en onderaannemers en voert ‘Cost Performance’ -en ‘Earned Value’ analyses uit. Je maakt in samenspraak met de projectleider budgettaire rapporten en kwartaalprognoses en rapporteert de uitgevoerde begrotingskosten aan het management en de interne en de externe stakeholders.
 

Profiel

We zoeken een gedreven en  ‘hands on’ Cost Controller (Master) met minstens 5 jaar ervaring. Je bent analytisch sterk en bedreven in de ontwikkeling van Work Breakdown Structures en Cost Control Accounts. Daarnaast heb je een uitgebreide kennis van Incurred Cost Reporting en Forecasting. 
Je neemt initiatief, communiceert vlot in het Engels en durft uit je comfortzone te treden. Je bekijkt zaken kritisch, maar oplossingsgericht en manifesteert je als een prima adviseur. Je houdt van projectcontrolling, dichtbij de uitvoering en realisatie. Door je pragmatische ingesteldheid ga je constructief om met verandering. Ervaring in een technische of constructieomgeving is een plus. SAP en Excel hebben geen geheimen voor jou.
 

Aanbod

Verzet jij mee de bakens en wil je meewerken aan de bouw van de onderzoeksinfrastructuur voor de toekomst? Gelegen in een bosrijke, groene omgeving die filevrij te bereiken is? Waar je kan samenwerken met uitmuntende wetenschappers en gedreven collega’s in een internationale context?  Reageer dan snel!
 
Mol

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Frans, Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Mol meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.