Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 20

Volgende
Finvision

Corporate Tax Specialist

Finvision | Berchem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Finvision, is een ambitieuze en groeiende financiële dienstverlener met een uitstekende reputatie. Het uitgebalanceerde evenwicht tussen de focus op nieuwe technologieën en verdere digitalisering en de sterke vakkennis van onze 110 professionals, stelt ons in staat een brede waaier aan financiële diensten aan te bieden. Dankzij een uitgebreid kantorennet houden we nauwgezet vinger aan de pols bij lokale KMO’s maar ook bij grotere Belgische en internationale ondernemingen. Als financiële partner begeleiden we hen van a tot z en staan we garant voor een kwaliteitsvolle en pragmatische aanpak.

Ter versterking van onze fiscale afdeling in Berchem, zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren (m/v):

Corporate Tax Specialist

Functieomschrijving

Als expert ter zake ligt je focus op voornamelijk op vennootschapsbelasting en M&A. Je adviseert collega’s en cliënten over de aangewezen fiscale strategieën. We leggen hierbij de lat hoog. Je denkt proactief mee met de cliënt, werkt pragmatische adviezen uit en vertaalt deze – waar nodig – in adequate instructies voor de correcte verwerking in de boekhouding en in de fiscale aangiftes. Samen met je collega’s voer je ook fiscale due diligence opdrachten uit en optimaliseer je de structurering van overnames vanuit fiscaal perspectief. Daarnaast ben je betrokken bij rulingaanvragen en het nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting. In ondergeschikte orde verleen je ook advies inzake BTW, personenbelasting of estate planning. Verder ondersteun je junior collega’s in hun werk en in hun verdere ontwikkeling en zet je, als Tax Specialist met ambitie, mee je schouders onder de verdere uitbouw van onze fiscale afdeling.

Profiel

  • Je behaalde een Masterdiploma in een relevante richting: T.E.W., handelsingenieur, rechten,… Een bijkomende fiscale opleiding en/of een titel als belastingconsulent is een pluspunt.
  • Je kan terugblikken op de nodige relevante werkervaring in bv. een BIG4 of aanverwante werkomgeving.
  • Als gepassioneerde vakspecialist ben je geboeid door de verschillende invalshoeken van vennootschapsbelasting en M&A. Je wil je kennis hierover verder actief verdiepen en verbreden.
  • Je legt de lat hoog en blijft jezelf graag uitdagen. Je getuigt van de nodige ambitie maar ook van een hands-on en pragmatische aanpak.
  • Je bent sterk met mensen en communicatief vaardig. Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een gestructureerde en ambitieuze onderneming. In onze teamgerichte bedrijfscultuur zijn drive en pit geen loze woorden. We hebben oog voor de verdere ontplooiing van onze medewerkers via opleidingen, groeikansen,… maar ook voor een goed gebalanceerde ’work life balance’. . Je mag je verwachten aan erg diverse en afwisselende projecten wat het werk boeiend en uitdagend houdt. Je krijgt de kans om proactief mee te werken aan de verdere uitbouw van de fiscale afdeling. Uiteraard kan je rekenen op een uitgebalanceerd en competitief verloningspakket conform je verantwoordelijkheden en ervaring .

Interesse?

Interesse?
Stuur jouw kandidatuur naar solliciteren@goelen.be ter attentie van Pieter Gaukema. Snelle reactie en discretie gegarandeerd. Voor meer informatie kan je ons tijdens de kantooruren contacteren op 014/61 57 87.

 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 65 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consultancy, Financiële analyse, Financieel advies, Fiscaliteit' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.