Terug naar zoekresultaten
STIB-MIVB

Corporate Security Data Analyst (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Corporate Security Data Analyst (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt in het team People Security (Corporate Security Office) en je rapporteert rechtstreeks aan de manager van dit team. Het departement Corporate Security Office waarin je werkt is verantwoordelijk voor het bepalen van de beveiligingsstrategie van de MIVB.

Als Corporate Security Data Analyst is het jouw missie om deze strategie mee te helpen bepalen. Je doet dit door data te verzamelen en deze te analyseren om zo het beleid mee te kunnen uit te tekenen. Deze analyse kan ook helpen om preventieve maatregelen te nemen om de problematiek samen met de stakeholders aan te pakken. Zo help je de beveiligingsproblematiek op te lossen en maak je het werk van de MIVB-medewerkers en de reisbelevenis van duizenden reizigers aangenamer en veiliger.

In deze functie kom je terecht in een jong departement dat nog in volle ontwikkeling is. Je krijgt hierbij de kans om mee aan de wieg te staan van een geheel nieuw team en je krijgt een stem in de richting die het team uitgaat. Een functie waarin veel verandert en waarin veel ontwikkelingen zullen plaatsvinden.

Om succesvol te zijn in deze functie heb je een sterke kennis van data-analyse en hecht je er veel belang aan, alsook een grote interesse op het vlak van Security.

Jouw taken zijn onder andere:

* Je verzamelt data en je doet dit door verschillende specialisten, departementen binnen de MIVB en externe instanties aan te spreken
* Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een systeem voor het verzamelen en analyseren van gegevens. Dit met betrekking tot alle aspecten die verband houden met de beveiliging van personen, informatie, goederen en infrastructuren van de MIVB
* Je analyseert de gegevens om zo de verschillende beveiligingsproblemen waarmee de MIVB geconfronteerd wordt beter te beheren.
* Je draagt bij aan het beveiligingsplan van het departement door problemen te objectiveren en incident mapping bij te werken.
* Je helpt met de implementatie van nieuwe tools en je draagt je steentje bij in de verdere evolutie van het team

Profiel

* Diploma: Je hebt een diploma behaald met een sterke wiskundige component: wiskunde, statistiek of je hebt reeds ruime ervaring opgedaan in het domein van data-analyse
* Jouw ervaring: Je hebt idealiter reeds werkervaring als data analyst en je bent bekend met het verzamelen van data, het analyseren van data en het opstellen van een actieplan. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in het domein van Security.
* Technische kennis: Je hebt een ruime werkervaring met Excel en BI tools. Bij voorkeur heb je kennis van een object-georiënteerde programmeertaal.
* Talenkennis: Je spreekt Nederlands of Frans en uitstekend Engels
* Persoonlijke kwaliteiten:
- Je kan autonoom werken
- Je staat met verschillende departementen in contact, dus je moet goed en duidelijk kunnen communiceren
- Je hebt een sterke interesse in Security en het beleid ervan
- Je kan creatieve oplossingen vinden en je denkt "out-of-the-box"
- Je kan je aanpassen aan een veranderende omgeving
- Je bent proactief

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij STIB-MIVB

Alle jobs Netwerk, ict security

Populaire jobs in Netwerk, ict security:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ict security' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.