Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 7

Volgende
Gemeente Wijnegem

COÖRDINATOR VRIJE TIJD

voltijdse job in Wijnegem in een open en creatieve sfeer

Bij Gemeente Wijnegem | Wijnegem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Wijnegem is een kleine maar voortvarende gemeente. Met een uitgebreide vrijetijdsinfrastructuur biedt de gemeente een ruim vrijetijdsaanbod aan de bevolking.

COÖRDINATOR VRIJE TIJD

Functieomschrijving

Je bouwt de vrijetijdsdiensten mee uit, zorgt voor een gevarieerd aanbod en een maximale dienstverlening. Daarnaast sta je in voor de leiding, organisatie en coördinatie van de vrijetijdsdiensten. Tot slot adviseer je de beleidsmakers rond het thema.
 

Profiel

Je voelt je als een vis in het water in de sector. Je bent een geboren coach en je bezit de nodige managementkwaliteiten. Je communiceert vlot en correct. Je behaalde een universitair diploma én je hebt minstens twee jaar ervaring in de sector vrije tijd of in een leidinggevende functie of een universitair diploma in cultuurmanagement.

Aanbod

Contractuele tewerkstelling voor onbepaalde duur in een voltijds regime. Brutomaandloon vanaf € 3.046,98 (niveau A1a) en bijkomende voordelen zoals ruime opleidingskansen, aantrekkelijke verlofregeling, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer.

Interesse?

Interesse? Stuur je sollicitatie per brief of per e-mail met cv, een uittreksel uit het strafregister, een kopie van je diploma en eventueel een bewijs van je ervaring, uiterlijk op maandag 17 september 2018 (datum poststempel geldt) aan het Gemeentebestuur van Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem of gemeente@wijnegem.be. Aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en salarisgegevens vind je op www.wijnegem.be of bekom je op eenvoudig verzoek via tel. 03 288 21 10 of e-mail gemeente@wijnegem.be.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.