Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende

COÖRDINATOR VOOR PRACHTIG ARCHITECTENKANTOOR

* Architect, Burgerlijk Ingenieur of Ingenieur-Architect
* Uiterst modern architectenkantoor
* Residentiële en commerciële gebouwen

Hays Kortrijk | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Voor een vooraanstaand architectenkantoor uit Kortrijk zijn we met Hays Construction Kortrijk op zoek naar een rechterhand van de zaakvoerder en eigenlijk een spilfiguur tussen klant, zaakvoerder, het tekenbureau en de architecten/projectleiders.
COÖRDINATOR VOOR PRACHTIG ARCHITECTENKANTOOR

Functieomschrijving

Als rechterhand sta je uiteraard dicht bij de zaakvoerder. Dit bureau telt verder nog een vijftiental medewerkers. De bedoeling is dat je een coördinerende rol vervult tussen de verschillende partijen (klant, zaakvoerder, tekenaars, architecten en projectleiding) en instaat voor het dagelijkse opvolgen van de lopende projecten qua budget, timing en kwaliteit. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende onderdelen van dit team en behoudt een helicopterview over de hele firma. Je zorgt met initiatieven en enthousiasme voor een meer efficiënte samenwerking tussen de afdelingen.

Profiel

Voor deze vacature zijn wij vanuit Hays Construction op zoek naar een ervaren Architect, Burgerlijk Ingenieur of Burgerlijk Ingenieur-Architect. Je hebt ervaring in de bouwsector, bij voorkeur zowel in ontwerpfase als in uitvoering. Idealiter heb je een acht- à tiental jaar ervaring. Je communiceert duidelijk en kan makkelijk prioriteiten stellen. Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn (logischerwijs) ook nauwkeurigheid, flexibiliteit (geen 9-to-5 mentaliteit) en verantwoordelijkheidszin. Je bent vertrouwd met Autocad en MS Office.

Aanbod

Je komt terecht in een nieuw en goed geëquipeerd kantoor met sterke persoonlijkheden. Het huidige team is relatief jong en komt goed overeen. Bovenop een overeengekomen brutoloon krijg je ook interessante extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze job als Coördinator voor dit mooie architectenkantoor? Solliciteer dan online of bel Jonas Deschamps op het nummer 0498/ 17 66 79.

Interesse?

Hays Kortrijk
Jonas Deschamps
056258050
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Architect' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.