Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 14

Volgende

Coördinator/verantwoordelijke liftmonteurs

Via Talentus Antwerpen

Nog 2 dagen om te solliciteren

Dit bedrijf is een wereldwijd bekend in de liftbranche met 50 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, reparatie en modernisering van liften en roltrappen van alle fabricaten en typen, binnen alle marktsectoren.
Met een servicedekking van heel België, biedt het bedrijf een aanzienlijke ervaring op de markt en een gespecialiseerde infrastructuur die ondersteund wordt door een globale organisatie.

Coördinator/verantwoordelijke liftmonteurs

Functieomschrijving

Je staat in voor de opvolging van de montage van nieuwe liften qua timing en kwaliteit. Je stuurt daarbij de montageploegen aan (zowel eigen personeel als onderaannemers) en je biedt technische ondersteuning waar nodig.
Je leert de ploegen de juiste werkmethodes aan en je waakt erover dat deze juist worden uitgevoerd. Bij technische en praktische problemen op de werven zoek je op zo'n creatief mogelijke manier naar oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor het opmeten van schachten, werfinspecties, een nauwkeurige eindcontrole en afregeling van de liften en gedetailleerde werfverslagen en checklists in jouw eigen regio.
Ook ondersteun en help je de projectleider van jouw regio waar nodig. Hierbij sta je in voor het opstellen van de planning, communicatie naar de klant tijdens werfbezoeken en bijwonen van werfvergaderingen.Je neemt deel aan de meetings en bij de opstart van een nieuw project zorg je voor correcte en gedetailleerde overdracht van informatie.

Al deze taken voer je uit met de belangrijkste in het achterhoofd: veilig werken!

Profiel

Je ben in het bezit van een A2 diploma in een elektrische/elektromechanische richting dat jouw technische basis vormt. Je kan hierbij minimum 3 jaar ervaring in het aansturen van arbeiders aantonen. Indien je ervaring hebt in de liftsector is dit zeker een pluspunt, indien je dit niet hebt leer je in eerste instantie het monteren van de liften zelf kennen, vooraleer je in je coördinerende rol gaat werken.

Je gaat georganiseerd en nauwkeurig te werk. Je spreekt vlot Nederlands en je kan je behelpen in het Engels. Je kan werken met PC en smartphone.

Je bent woonachtig in de regio Antwerpen - Brussel.

Aanbod

Na een on the job opleiding door een ervaren collega ga je zelfstandig aan de slag binnen de regio waarvoor je verantwoordelijk bent. Je komt terecht in een gezonde grote onderneming met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 
Je krijgt een mooi verloningspakket aangevuld met extra voordelen. Interesse? Solliciteer dan snel!

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Kwaliteitscontroleur
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Waregem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteitscontroleur' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.