Terug naar zoekresultaten
Hogeschool PXL

COORDINATOR STUDENTSTARTUP 80% (uitbreidbaar tot 100%)

Vacaturenummer 105/1718

Bij Hogeschool PXL

 
Hogeschool PXL is een toonaangevende en sterk groeiende Hogeschool met 9000 studenten (junior collega’s) en 1000 colle-ga’s. Naast bachelor-, master- en bachelor-na-bacheloropleidingen zullen we vanaf 1/9/2019 ook graduaatsopleidingen inrich-ten. In het dynamisch netwerk van Hogeschool  PXL dagen we elke partner vandaag uit om samen de toekomst te ontwerpen. Doordrongen van identiteit en praktijk leiden we ondernemende, geëngageerde, creatieve professionals en kunstenaars op. We werken samen aan oplossingen met organisaties in onderzoek en dienstverlening. We claimen excellentie in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die vlotheid en tegelijk serieus uitstraalt.


Hogeschool PXL heeft voor het expertisecentrum PXL Innovatief ondernemen, een externe vacature in contractueel verband voor een (m/v/x) :

COORDINATOR STUDENTSTARTUP 80% (uitbreidbaar tot 100%)

Functieomschrijving

De directie Onderzoek en Dienstverlening werkt aan de uitbouw van onderzoek en dienstverlening binnen Hogeschool PXL en dit als motor voor innovatie in de regio. Ondernemerschap is hier toonaangevend.

Binnen het vernieuwde onderzoeksbeleid telt Hogeschool PXL 7 expertisecentra. Voor de verdere uitbouw van het expertisecentrum PXL Innovatief ondernemen en om het ondernemerschap bij stu-denten te bevorderen wordt een coördinator StudentStartUP aangeworven.

Samen met de UHasselt heeft PXL een centrum “StudentStartUP” ter bevordering van het onderne-merschap bij haar studenten.

StudentStartUP focust op het sensibiliseren en coachen van de ondernemerszin bij studenten en het ondernemerschap van studentstarters. Dit centrum sluit nauw aan bij alle departementen van de hogeschool.

De coördinator StudentStartUP neemt de coördinatie op van de verdere uitbouw van StudentStartUP met zowel een interne als externe focus. Enerzijds zal hij/zij inzetten op het actief stimuleren van stu-denten en docenten om ondernemerszin en ondernemerschap verder te versterken.
Anderzijds zal de coördinator het brede netwerk van het ondernemen en de StartUp wereld verder uitbouwen, zorgt hij/zij voor de samenwerking met de UHasselt, andere onderwijsinstellingen en ex-terne stakeholders.
De kandidaat krijgt opportuniteiten om zowel nationale als internationale samenwerkingsverbanden op het vlak van studentondernemerschap uit te bouwen.

Als coördinator word je ook betrokken bij het opzetten en begeleiden van bachelorproeven in kader van onderzoek en of dienstverlening.

Profiel

Wat wij vragen : 
Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma; bij voorkeur in een relevant domein;
Je hebt minstens 5 jaar aantoonbare relevante beroepservaring in ondernemerschap;
Je voldoet aan de algemene voorwaarden voor de toegang tot een ambt van de hogeschool (cf. artikel V. 106 van de Codex Hoger Onderwijs;
http://data-onderwijs.vlaanderen.be/edulex/document.aspx?docid=14650)

 

Wat jij moet kunnen :
Je kan een strategische visie ontwikkelen maar tevens ook concrete actieplannen opstellen (voor de verdere uitbouw van StudentStartUP als regionale hub)
Je hebt ervaring in businesscoaching- en procesbegeleiding van businessidee tot opstart. Ervaring met starters (jonge ondernemers) is een meerwaarde.
Je bent als communitymanager een facilitator in co-creatie en bouwt mee aan de versterking van het ondernemerschap binnen het Limburgse werkveld.
Je hebt ondernemingszin en ervaring in het ondernemerschap;
Ervaring in het ontwikkelen van businessconcepten is een meerwaarde;
Je hebt ervaring in het opzetten en uitvoeren van projecten van A-Z;
Je hebt een goede kennis van Microsoft Word, PowerPoint en Excel;
Je hebt een goed analytisch denkvermogen waarbij je niet alleen het grote verhaal ziet maar ook oog hebt voor detail;
Je denkt steeds klantgericht en gaat proactief en nauwkeurig te werk;
Je hebt een inzicht en een netwerk in Limburgse en/of Vlaamse starters ecosysteem;
Je bent creatief en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en kan mensen boeien en overtuigen;
Je beschikt als intrapreneur over sterke organisatorische vaardigheden;
Je kan zelfstandig werken maar bent tevens een teamplayer;
Flexibiliteit en avondwerk maken deel uit van de job.

De man of vrouw die wij zoeken:
Ben jij een ondernemend en dynamisch professional die open staat voor vernieuwing en ga je zelf actief op zoek naar nieuwe inzichten, werkwijzen en oplossingen?
Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie en empathie om met colle-ga’s en studenten op een heldere en gestructureerde wijze te communiceren en samen te werken?
Ben jij een professional die ondernemend is, gemakkelijk een netwerk kan uitbouwen en de uitdaging wil aangaan  om actief mee te werken aan projectmatig onderzoek?

Dan bezit jij de “X-factor” en nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Aanbod

Hogeschool PXL, centraal gelegen in het hart van Limburg. Roots in de regio, met blik op de wereld.  Je mag rekenen op een uitdagende functie met ruimte voor het opnemen van verantwoordelijkheden en met oog voor de mogelijkheden om uw talen-ten verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een innovatieve en multidisciplinaire omgeving die hartelijkheid en ernst uit-straalt. Je mag je verwachten aan een aantrekkelijk statuut en vakantieregeling. Terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, een fietsvergoeding, laptop, aantrekkelijke cateringvoorwaarden en tal van andere voordelen zijn inherent. 

 

Aanstelling
De contractuele aanstelling gaat in op 17/09/2018 (of wanneer technisch mogelijk). De aanstelling wordt jaarlijks verlengd en is vanaf het 3de jaar van onbepaalde duur. 

Salarisschaal
De verloning gebeurt op basis van het diploma :
• voor een masterdiploma : overeenkomstige salarisschaal A21 (equivalent 587)
Voor meer informatie: http://pep.pxl.be/Publiek/Weddeschalen.aspx?schaal=587
• voor een bachelordiploma : overeenkomstige salarisschaal B31 (equivalent 594)
Voor meer informatie: http://pep.pxl.be/Publiek/Weddeschalen.aspx?schaal=594

Naast anciënniteit in de openbare sector kan ook relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige worden toegekend, conform het hogescholendecreet. De maximum toegekende anciënniteit voor deze functie bedraagt 8 jaar, tenzij de automatisch toegekende beroepservaring deze termijn overschrijdt. Deze nuttige beroepservaring kan worden toegekend mits het voorleggen van de noodzakelijke bewijsstukken binnen de maand na indiensttreding en onderzoek van het volledige dossier. De anciënniteitsbepalingen voor interne kandidaten zoals eerder verworven, blijven behouden.

Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Opleiding en training
  • Sector: Onderwijs en Vorming
  • Hasselt (standplaats)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Opleidingsorganisator / Supervisor, Opleidingsbegeleider, Opleidingsadviseur, Opvoedverantwoordelijke, Opleiding en training' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.