Terug naar zoekresultaten

COORDINATOR SLICINGSAFDELING

359019682

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

COORDINATOR SLICINGSAFDELING

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Waarschoot actief in de voedingssector zijn we op zoek naar een coördinator voor de slicingsafdeling. Je wordt tewerkgesteld in 2-ploegensysteem. Na een positieve interimperiode kan het bedrijf je mogelijks een vast contract aanbieden.De dagelijkse taakverdeling maak je op en afhankelijk van de afwezigheden pas je de personeelsbezetting aan rekening houdend met veranderingen binnen de planning. Wanneer er bijsturingen nodig zijn ga je de nodige instructies geven om die door te voeren. Evaluaties van nieuwe collega's licht je toe aan de teamleader. Het productieproces volg je nauwgezet op rekening houdend met de vastgelegde regelgeving. Om een vlotte opstart van de lijnen en machines te garanderen bereidt je de dagdagelijkse werkzaamheden voor. Gedurende jouw shift zal je de eerste technische interventies aan de lijn uitvoeren en waar mogelijk de lijn finetunen en bijstellen.

Profiel

Zowel in de vroege als in de late ploeg kan je je flexibel opstellen om te werken. Leiding geven aan een 10 à 15 tal mensen kan je op een efficiënte manier. Samen met je collega's overleg je vlot en correct om een optimaal resultaat te bereiken. Op de juiste momenten geef je duidelijk aan waar er bijsturingen nodig zijn. Analytisch inzicht is jouw sterkte om de kwaliteit te garanderen en door een kritische ingesteldheid streef je naar continue verbetering. In het verleden heb je al ervaring opgebouwd en kennis vergaart binnen de voedingssector / vleessector.

Aanbod

Indien het bedrijf tevreden is over jou zouden zij overschakelen naar een vast contract. De verloning is bespreekbaar binnen het bedrijf.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Evergem

Alle jobs Teamleader / Meestergast / Ploegleider

Populaire jobs in Teamleader / Meestergast / Ploegleider:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / Meestergast / Ploegleider
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Evergem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / Meestergast / Ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.