Terug naar zoekresultaten Vorige

26 van 54

Volgende

Coördinator Shunting

469060125

AGO Jobs & HR | Dudzele | Interim, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Coördinator Shunting

Functieomschrijving

Voor een groeiende transportfirma in Zeebrugge zijn we op zoek naar een coördinator shunting. Als shunting coördinator plan en coördineer je alle shunting operaties tussen de verschillende kaaien en streef je hierin naar een continue optimalisatie van alle operaties hieraan gelinkt, sta je in voor de administratieve opvolging en facturatie van de activiteiten. Taakomschrijving: Planning Dagelijks inplannen van alle shunting opdrachten en shunt-gerelateerde operaties waarbij rekening wordt gehouden met deadlines van de verschillende opdrachten. Truckcleaning opvolgen en organiseren. Optimalisatie en bijsturing van dagdagelijkse operaties waarbij er gestreefd wordt naar zo weinig mogelijk verloren ritten. Ploegen zo optimaal mogelijk gaan bestellen voor de dagdagelijkse activiteiten. Veiligheid Communiceren en controleren van strikte veiligheidsprocedures om het aantal ongevallen tot het minimum te beperken (0-incident). Nemen van preventieve en corrigerende maatregelen met betrekking tot arbeidsongevallen en incidenten. Administratie Administratief bijhouden van alle shunting opdrachten. Facturatie van alle uitgevoerde activiteiten. Kostentoewijzing van alle activiteiten. Statistische gegevens bijhouden, interpreteren en melden aan TM. Tijdige verwerking en uitschrijven van de verschillende shuntopdrachten. Kwaliteit en sturing Toezicht en bijsturing op de verschillende kwaliteitsvereisten van de verschillende merken. Sturing geven aan de verschillende busdrivers en diensten om zo optimaal mogelijk en kwaliteitsgericht te werken. Opvolgen van de operaties Op de terminal opvolgen van de operationele planning. Rendementen. Anticiperen op mogelijke problemen en zorgen voor efficiënte oplossingen.

Profiel

Technische expertise:

Opleiding/ ervaring:

Bachelor of A2 met minimum 5jaar relevante werkervaring
Competenties:

Kerncompetenties:

Integriteit, innovatie en intensiteit.

Technische competenties:

PC :Word, Excel en interne toepassingen.

Talen : N/E.

Functiespecifieke competenties:

Taakgericht leidinggeven, communicatief handelen, kwaliteitsgericht handelen
Verantwoordelijkheden:

Zorgen voor een efficiënte organisatie van alle shunting activiteiten op vlak van veiligheid, kwaliteit en kostenbewustzijn.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld in de grootste autohaven van Europa. De firma is een vaste waarde in deze haven. Na een geslaagde interim-periode is er kans op een vast contract. shiftwerk, korte deadlines, onevenwichtige spreiding van werkvolume. Je werkt voor een mooie verloning.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Zeebrugge
Kustlaan 168
8380 Zeebrugge
Tel.: 050 82 00 78
Email: zeebrugge@ago.jobs
Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.